Glamours daghoroscoop: woensdag 5 juni

In de liefde gebeurt er telkens wel iets waardoor jij je gespannen voelt, Ram.

Horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Het is een rare tijd voor jou. In de liefde gebeurt er telkens wel iets waardoor jij je gespannen voelt, blijf contact maken met je zelf. Wees wat beheerst in je beslissingen.

Stier
Je komt iemand tegen waar het gevoelsmatig goed mee klikt. Die persoon voelt jouw behoefte goed aan dus blijf niet te afwachtend. Kijk serieus of het iemand is die je leven verrijkt.

Tweelingen
Je bent bezorgd om iemand waar je veel om geeft. Neem niet alles over van die ander. Zorgzaamheid is goed, maar zelfstandigheid voor die ander waar het nog kan, is beter.

Kreeft
Als vrijgezelle of zoekende Kreeft loop jij tegen een muur op van iemand die jou vervult met verlangens. Als je wat wil bereiken, trek dan jouw verleidingskunst uit de kast.

Leeuw
Bespreek de liefde en romantiek eens met je omgeving. Kies als thema’s: ‘Wil ik mij echt binden of wil ik vooral blijven daten?’, ‘Ben ik gelukkig in mijn relatie en wat kan ik doen?’.

Maagd
Door je prettige uitstraling val je de laatste tijd meer op. Dit is een prima tijd om een relatie te beginnen of om verder uit te diepen. Maar ook solliciteren of zoiets, biedt goede slagingskans.

Weegschaal
Zoek vandaag iemand op waarmee het emotioneel goed klikt. Je kunt met diegene fijn praten, wat voor jou belangrijk is om intiem te zijn en meer je kwetsbaarheden te tonen.

Schorpioen
Je leven moet vandaag niet alleen uit verplichtingen bestaan, laat alles even los en ga gewoon weer eens wat actiefs en wat leuks doen.

Boogschutter
Iemand om wie je veel geeft, wil precies het tegenovergestelde van wat jij wil. Ben je tactisch, zorg dan dat jullie het beiden fijn hebben. Doe water bij de wijn.

Steenbok
Dit wordt zo’n dag waarop alles kloppend kan zijn. Zorg dat je met iemand bent om wie je echt geeft en met wie je liefde kunt delen. Zorg voor een dag die je je later zult herinneren.

Waterman
Er is iemand die zich zeer aangetrokken tot jou voelt en er bestaat een goede kans dat deze vanavond van zich laat horen. Maak diegene duidelijk wat jouw gevoelens zijn.

Vissen
Er is iemand in jouw omgeving waar je heel goed mee kunt kletsen, maar het kan zijn dat deze persoon er meer achter zoekt dan jij zelf. Wees je bewust van wat jij terugzendt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good