Glamours daghoroscoop: donderdag 6 juni

De liefde is jou goedgezind, Waterman.

Horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Er is iemand die jij erg leuk vindt, maar deze dagen ongrijpbaar lijkt. Diegene vraagt om een chique benadering dus handel tactvol. Wees hoffelijk en alert op diens signalen.

Stier
Je kunt je vandaag wat afgesloten voelen. Dit kan komen doordat je iemand ontmoet tegen wie jij opkijkt en die mogelijk ouder is. Val niet alleen voor status, kijk ook naar de inhoud.

Tweelingen
Het is zo’n dag waarop je de verkeerde keuze kunt maken. Je voelt je tot iemand aangetrokken die eigenlijk niet onafhankelijk is. Voorkom dat je je verliest in nieuwsgierigheid en daardoor verkeerde keuzes maakt.

Kreeft
Je gevoel zegt je vandaag dat je heel wat anders wilt dan braaf zijn en je plichten nakomen. Tja, hoe houd je beide kanten tevreden… kies voor je eigen verlangens.

Leeuw
Meestal ben je niet zo ondernemend als het gaat om afspraakjes maken, jij laat de ander liever naar jou toekomen. Maar misschien is het slim om nu wel zelf de eerste aanzet te doen tot een date of je geliefde.

Maagd
Vandaag kan het echt zo’n dag worden dat jij op de praatstoel zit. Het mooiste zou natuurlijk zijn om dit te delen met jouw intieme liefde en anders met je hartsvriendinnen.

Weegschaal
Je hebt even helemaal geen zin om te zorgen dat de sfeer prettig is, laat nou die ander jou maar eens verwennen. Durf vandaag eens helemaal niets te doen om de sfeer optimaal te maken.

Schorpioen
Misschien kreeg je als single vandaag al wat berichten van Tinder en zitten er een paar bij die interessant zijn. Zorg dat je zelf ook investeert in het contact. Reageer met pit.

Boogschutter
Je voelt je betrokken bij iemand die jouw zorg nodig heeft. Met jouw vuur moet het wel lukken om die ander goed te stemmen. Neem de ander mee in jouw geestdrift.

Steenbok
Je staat bekend als iemand die weet wat hij wil op het seksuele vlak. Er is een bepaalde persoon die jou hierin testen wil. Vind je vooral de aandacht leuk of wil je het echt?

Waterman
De liefde is jou goedgezind! Zeker weten dat jij een leuke tijd tegemoet gaat, zorg dat je niet onzeker over komt, maar straal zelfverzekerdheid uit. Er komt een mooie tijd aan.

Vissen
Er wordt vandaag van jou verwacht dat je wat meer rationeel bent en niet zo reageert vanuit je gevoelens in de onderbuik. Stel je wat zakelijk op vandaag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good