Glamours daghoroscoop: vrijdag 7 juni

Je voelt je wat rusteloos door een onderhuidse spanning, Maagd.

Horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Het is goed om je even geheel onafhankelijk te voelen. Nu niet alleen maar moeten, maar lekker erop uit met mensen die je nauw aan het hart liggen en ook wel zin hebben in een ruige avond.

Stier
De Stier is het teken van lust. Wat jij nodig hebt, is iemand die jou lichamelijk verwent met heerlijk eten en drinken zachte massages en tedere liefkozing. Regel een lief waardoor je kunt opladen.

Tweelingen
Genoeg wat betreft de moeilijkheden! Ga vandaag op pad met iemand waar je onbekommerd plezier mee kunt hebben en met wie het contact ook gelijkwaardig aanvoelt.

Kreeft
Je voelt je heerlijk en optimistisch. Je hebt zin om gekkigheid uit te halen met je lief, doe iets spannends. Verlaat vandaag de geijkte paden en creëer je eigen pad.

Leeuw
Je voelt dat iemand iets van jou wil, is het afgunst of juist een heimelijk verlangen? Je weet je niet goed raad met al die aandacht. Beheers je drift om de eerste stap te zetten.

Maagd
Je voelt je wat rusteloos door een onderhuidse spanning, er is iemand die bijzonder behulpzaam is. Het maakt je wat verlegen en opgelaten je staat erg open voor avances.

Weegschaal
Iemand in jouw omgeving roept oude gevoelens bij je op. Deze kunnen bepalend zijn in jouw keuze of je je wel of prettig voelt. Laat je in ieder geval niet in oud gedrag duwen.

Schorpioen
Als je goed bezig bent geweest, dan heb je vanavond een spannende date of laait het vuur met je liefje opnieuw op. Die speciale persoon verwacht, door jouw opstelling, veel van jou.

Boogschutter
Jij wilt vandaag geen romantiek, het liefst zou je wild en hartstochtelijk vrijen. Nu kom het er op neer om iemand te scoren die je echt leuk vindt of je geliefde zover te krijgen.

Steenbok
Je voelt je hartstocht ontwaken. Je hebt zin om je wat uitdagend op te stellen maar je wilt dan ook door die ander écht veroverd worden. Strooi met de juiste hinten.

Waterman
Je voelt je in de liefde zelfverzekerd. Je hebt nu het lef om op mensen af te stappen die voorheen voor jou onbereikbaar leken. Richt je aandacht op de liefde en geniet ervan.

Vissen
Je kunt vandaag wat sentimenteel zijn. Je verlangt terug naar bepaalde mensen van vroeger, neem anders gewoon contact met ze op. Wie weet worden de contacten weer hersteld.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good