HEMA komt met geweldige zomer musthave

Vergeet de opblaas unicorns en flamingo's

hema-zomerse-musthaves-kersenband
Luca Vicenzo

Hoewel de zon zich vandaag amper laat zien, is de zomer toch echt in aantocht. Pak jij je biezen en verruil je de Nederlandse zon binnenkort voor een tropische bestemming? Dan mag deze zomerse musthave van HEMA niet ontbreken.

Kers

Je kent ’t wel; dat je scheve gezichten krijgt van je medevakantieganger(s) omdat je met de zoveelste pool float aan komt zetten. Toch zijn zij de eersten die de zee of het zwembad trotseren met je opblaas-parel, met als gevolg dat je enkel beteuterd vanaf de kant kunt toekijken. HEMA heeft nu de perfecte oplossing gevonden. Vergeet de opblaasbare unicorns en de flamingo’s; de duo kersenzwemband is waar je deze zomer in wilt ronddobberen.

Waterpret

De zwemband is bijna twee meter breed en er zitten twee gaten in, voor double the fun. Je scoort ‘m voor twee tientjes in de webshop van HEMA. Liever in je eentje floaten? HEMA heft voor ieder wat wils; van de opblaasbare rookworst tot Takkie de hond en een alpaca. Laat de zomer maar komen!

hema-kers-pool-float-musthave-zomer
HEMA
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good