Nieuw seizoen Big Little Lies maakt de tongen los

Het lange wachten werd deze week beloond

big-little-lies-trailer-seizoen-2
Big Little Lies

Het lange wachten werd deze week beloond; het tweede seizoen van Big Little Lies is eindelijk hier! Alsof de vrouwelijke sterrencast niet nóg beter kon worden, werd het aangevuld met Hollywoodgrootheid en drievoudig Oscarwinnares Meryl Streep. Zij zal de rol van Mary Louise, de schoonmoeder van Celeste Wright (Nicole Kidman) op zich nemen.

Besteller

Met Big Little Lies wordt een belangrijke stap voor vrouwen gemaakt. Mocht je het eerste seizoen nog niet gezien hebben: doe het alsnog! Je leest hier vijf belangrijke redenen waarom dit één van de beste series van het moment is. Het eerste seizoen, gebaseerd op de internationale bestseller van Lianne Moriarty, sloeg twee jaar geleden meteen aan bij het grote publiek. Ook critici spraken vol lof over de serie. Een tweede seizoen stond in de eerste instantie niet op de planning. De serie zou net als het boek eindigen, nadat de mysterieuze dood van - spoiler alert -
.
.
.
.
.
.
Perry Wright
was opgehelderd. Streep speelt de moeder van de verongelukte Perry en het wordt meteen duidelijk dat deze ze de rust in Monterey flink komt verstoren.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Trauma
"Het was een mooie aanleiding om verder in te gaan op het onderwerp trauma en wat dat met mensen doet. We hebben dat laten zien, maar hoe verwerk je het? Dat thema staat centraal in het tweede seizoen", aldus actrice slash producer Reese Witherspoon. Het is immers haar productiehuis van Witherspoon dat de serie heeft geproduceerd, hiermee werd ze meteen bestempeld als een van de belangrijkste producers in Hollywood.

Volgens Witherspoon kwam de serie bovendien ook op het juiste moment. "Vlak nadat de #MeToo-beweging in opkomst was en toen vrouwen er klaar voor waren hun ervaringen te delen en elkaar daar voluit in te steunen."

Mustsee

Big Little Lies volgt een groepje vrouwen in de Amerikaanse kustplaats Monterey. Ze zouden allemaal een onbezorgd en rijk leven leiden, maar het gras blijkt niet altijd groener te zijn aan de overkant. Er gaan achter gesloten deuren heel wat geheimen schuil. Het eerste seizoen kwam in 2017 uit en heeft inmiddels vier Golden Globes en acht Emmy’s in de wacht gesleept.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good