Glamours daghoroscoop: donderdag 13 juni

Je bent assertiever dan anders

Games, Illustration, Blackboard, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Laat je vandaag emotioneel niet te veel in met personen waar je het niet mee eens bent. Dat zou zomaar de trigger kunnen zijn dat het ventieltje losschiet en je heel boos wordt.

Stier

Je kunt vandaag ruzie krijgen over iets pietluttigs, wees niet te streng op de ander het draait niet om wat niet klopt maar om wat wel klopt. Richt je op de liefde.

Tweelingen

Ga niet aan de zijlijn staan. Juist nu is het belangrijk om te laten zien waar jij voor staat en zeker in het maatschappelijke leven. Maak gebruik van je charmes om verder te komen.

Kreeft

De honger naar seks bekruipt langzamerhand je lijf. Je hunkert naar de avond om samen met je geliefde de warmte van versmelting te voelen. Laat hem weten waar je naar verlangt.

Leeuw

Zorg dat je in deze roerige tijd wel oog houdt voor je liefje want je kunt zo opgaan in alle aandacht dat je blijft azen op sensatie. Zorg dat je hart voor de juiste liefde blijf kloppen.

Maagd

Je bent assertiever dan anders en daarom bestaat het gevaar dat je op wat meer weerstand stuit. Deins daar niet voor terug of wordt daar niet onzeker van. Wees niet te bescheiden.

Weegschaal

Vandaag kun jij uitgedaagd worden door iemand die onderhuids aan jouw seksualiteit appelleert en dit kan jou enigszins nerveus kan maken. Let op je grenzen.

Schorpioen

Je kunt wat in verlegenheid gebracht worden vandaag doordat iets je gevoelens triggert en jij je weer voelt als toen je jong was, Hopelijk is dit een fijne herinnering.

Boogschutter

Er kunnen wat spanningen in de relatie ontstaan. Vaar niet alleen blindelings je eigen koers maar kijk ook of die ander nog content is. Houd oog voor de beleving van de anderen.

Steenbok

Vandaag kom je wat sensueler over en meer gericht op de ander. Je sensuele uitstraling zal de anderen zeker niet ontgaan. Toon de trotse vrouw in al haar glorie.

Waterman

De lucht is zwaar van de toenemende warmte. Ga naar een interessante bijeenkomst samen en laat je inspireren door de schoonheid van muziek of het woord.

Vissen

Al bij ‘t opstaan voel je de opwinding. Je weet exact wat je wilt en je intense uitstraling heeft geen mis te verstane impact op je omgeving. Je wilt gezien worden!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good