Glamours daghoroscoop: 14 juni

Gooi je remmen los want er is niemand die jou nu zou mogen temperen

Gadget, Technology, Electronics, Electronic device, Smartphone, Games,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Kreeft

Je hebt vandaag het gevoel dat je terug in de tijd wordt gegooid. Het is alsof je weer jong bent en onhandig met de ander omgaat. Je kunt je weer even onbevangen voelen.

Leeuw

Vandaag kun je jezelf goed tegenkomen en je komt erachter dat er een groot verschil is tussen het oproepen van spanningen en dat wat je ermee doet. Maak het jezelf niet onnodig moeilijk.

Maagd

Soms zou je gewoon als een diva verwend willen worden, niets terug doen maar alleen maar genieten van de ander zijn passie. Zorg dat je de juiste signalen uitdraagt.

Weegschaal

Je bent wat te serieus vandaag maar uiteindelijk kun je niet tegen de roep van de liefde op en stort je je in de avond het liefst in een feest van passie en genot.

Schorpioen

Gooi je remmen los want er is niemand die jou nu zou mogen temperen. In alles wat je nu doet, ligt de optie open om grensverleggend bezig te zijn voor je eigen vrijheidsgevoel.

Boogschutter

Je hebt behoefte aan mensen om je heen dus nodig goede vriendinnen uit en verzin iets geks waardoor het een bijzondere avond kan worden en waar je later nog eens om zult lachen.

Steenbok

Soms moet je een beetje knokken om te laten zien waar je in de liefde voor staat want dat geeft jou de voor jou ooh zo belangrijke emotionele zekerheid in je leven.

Waterman

Blijf niet binnen vandaag maar pak een terras bij een leuk kroegje. Geniet van de mensen om je heen maak een feest met je vrienden en laat het vooral laat worden.

Vissen

Het is alsof je vandaag in een droom terechtkomt. Je ziet jezelf zoals jij je vroeger toonde aan anderen. Trek hier je lering uit en durf vaker weer vrij en onbevangen te zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good