Glamours daghoroscoop: zaterdag 22 juni

Zoek je sterrenbeeld op en lees mee

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Door je charmante uitstraling is het mogelijk om nieuwe, leuke en interessante mensen te ontmoeten. Dit komt mede doordat je wat milder bent en meer open staat voor anderen.

Stier
Soms is een Stier één en al drift of één en al kalmte en vandaag mag jouw liefje kiezen welke rol jij in bed aanneemt, met of zonder horens. Het genieten van erotiek hoort nu eenmaal bij een Stier.

Tweelingen
De liefdesplaneet staat in jouw teken! Laat je meesleuren in het ritme van je geliefde en sta je partner toe om jou een heerlijk ontspannen en liefdevolle dag te bezorgen.

Kreeft
Je bent als een grijpgrage Kreeft vannacht. Je driften zijn opvallend aanwezig en jij hebt dan ook duidelijk behoefte aan heftig fysiek contact. De god van energie bedwelmt jou.

Leeuw
Jij kunt wat druk zijn vandaag. Ontspan en zorg dat je geniet van deze dag waarin je door veel mensen aanbeden kunt worden. Er hangt een spannend aureooltje om jouw heen.

Maagd
Je hebt behoefte aan reinheid in de zin van, dat alles wat is blijven liggen op het emotionele vlak opgeruimd wordt en de dag fris begint. Je wilt dat alles echt en oprecht is.

Weegschaal
De liefdesplaneet loopt gunstig voor jouw dierenriemteken dus zorg dat je van deze periode ten volste geniet. Het is nu de tijd om je relaties te verbreden en te verstevigen.

Schorpioen
Aan plichten heb je een broertje dood maar waarschijnlijk moet jij vandaag je wat schikken naar de wensen van de mensen om je heen. Maak je er niet druk om.

Boogschutter
Jij bent in staat om zoveel liefde te geven dat je die ander er helemaal mee doldraait. Doseer een beetje zodat die ander jou ook wat terug kan geven tijdens deze dagen.

Steenbok
Je kunt je wat opgesloten voelen in jouw belevingswereld. Je bent ergens door gegrepen wat voor de anderen misschien niet direct te begrijpen is. Vertel je verhaal.

Waterman
Jij moet en zal bruisen van de energie en als je iemand wil veroveren doe het dan vanavond. Want jij staat geheel op scherp met jouw tentakels, de liefdesplaneet is jou goedgezind.

Vissen
Ook al ben je enigszins vermoeid, voor goede seks mogen ze jou altijd wakker maken maar ook voor een feestelijk uitje ben jij nu wel in. Laat de prins(es) maar komen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good