Glamours daghoroscoop: maandag 24 juni

Heb geloof in jezelf en kijk niet te veel de kat uit de boom

glamours-horoscoop-maandag
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Je bent in een zeer gevoelige bui vandaag en je verlangt naar een goed gesprek met een vertrouwd persoon. Zoek een goede vriend(din) op en wees open en oprecht over wat er in jou omgaat.

Stier
Jij voelt je ontspannen en in harmonie met je omgeving. Je hebt momenteel veel liefde in je dus ‘strooi’ dat uit over de mensen in jouw omgeving. Later ontvang je dat weer terug.

Tweelingen
Dit zou wel eens een aangenaam dagje kunnen worden. Je krijgt de kans om in contact te komen met mensen die jou in je beroepsleven hogerop kunnen brengen.

Kreeft
Go with the flow en laat je niet gek maken door je omgeving. Sms/app een goede vriendin om een gezellige avond mee door te brengen en zet de plichten die je voelt even van je af.

Leeuw
Heb geloof in jezelf en kijk niet te veel de kat uit de boom. Kortom: wees niet te veel bezig met wat anderen van je vinden, dat hoor je vanzelf wel een keer. Toon je ware kracht.

Maagd
Jij voelt je ontspannen en in harmonie met je omgeving, je hebt momenteel veel liefde in je dus ‘strooi’ dat uit over de mensen in jouw omgeving.

Weegschaal
Wie weet heb je vandaag verplichtingen waar je tegenop ziet, maar weet dan dat je straks weer naar je vertrouwde eigen huisje kunt. Houd het grote doel voor ogen: de liefde.

Schorpioen
Dit is een dag waarop je de juiste keuzes moet maken, ga je voor jezelf of kies je toch voor de middenweg. Probeer je de ander te leren kennen, sta er dan ook open in.

Boogschutter
Je kunt vandaag iemand tegen komen die veel spanning bij jou oproept. Dit is vooral omdat de ander mysterieus is en daardoor moeilijk in te schatten en dat roept jouw nieuwsgierigheid op.

Steenbok
Je beleeft wat tegenstrijdige gevoelens van binnen en het liefste wil je thuis blijven. Maar is er iemand om tegenaan te kruipen of is er niemand thuis om je te verwennen.

Waterman
Jij voelt je ontspannen en in harmonie met je omgeving. Je voelt momenteel veel liefde in je dus deel dit met de mensen in jouw omgeving en vergeet daarbij vooral je liefje niet.

Vissen
Zoek een moment de stilte op vandaag en neem de tijd om alles te doorleven. Het zal je helpen om je weer leeg en ontspannen te gaan voelen, want er breekt een intense week aan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good