Glamours daghoroscoop: dinsdag 25 juni

Je kunt in wat moeilijke gesprekken belanden

Games,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Gebruik je charme op de juiste wijze vandaag want als je iets op je werk voor elkaar moet krijgen lukt dat je nu een stuk gemakkelijker. Je komt immers prettig over.

Stier
Op je werk of op straat zul je merken dat jouw uitstraling niet onopgemerkt blijf. Er hangt een zweem van erotiek en opwinding om jou heen en dat wordt des te sterker als je het ook toelaat.

Tweelingen
De kriebels gaan nogal te keer in jou en je kunt daardoor te pas en te onpas signalen uitzenden. Zorg dat je niet de verkeerde personen aantrekt met deze passievolle uitstraling.

Kreeft
Sporten kan voor jou nu heel belangrijk zijn. Je kunt dan diep in jezelf weg zakken en contact krijgen met jouw diepere emoties. En ben je geen sporter, ga dan mediteren, dat heeft eenzelfde effect.

Leeuw
Ga met een goede vriend(in) samen eten en bespreek je angsten en verlangens. Want ook jij hebt wel eens een luisterend oor nodig ondanks dat je een koninginnenteken bent.

Maagd
Op je werk of op straat zul je bemerken dat jouw uitstraling niet onopgemerkt blijft. Er hangt een zweem van kracht en opwinding om jou heen. Maak hier nuttig gebruik van.

Weegschaal
Zorg dat je vandaag niet alleen bent maar ga iets gezelligs doen. Wie weet gebeuren er onverwachts toch nog hele leuke dingen. Maak de wereld mooier met jouw sfeer.

Schorpioen
Je kunt in wat moeilijke gesprekken belanden waardoor jou het gevoel bekruipt dat je voor een ander moet zorgen, maar is dat ook zo? Doe je dat vaak niet al te snel?

Boogschutter
Neem vanavond de tijd voor ontspanning door te gaan sporten. Zorg dat je voldoende afstand neemt van verplichtingen, wees even niet bereikbaar. Keer naar binnen.

Steenbok
Je kunt je wat rot voelen en je hebt geen zin in die anderen waar het ogenschijnlijk goed mee gaat. Zorg dat je je ergernissen niet teveel uit op de ander.

Waterman
Op je werk of op straat zul je bemerken dat jouw uitstraling niet onopgemerkt blijft. Er hangt een zweem van erotiek en opwinding om jou heen. Je roept mooie gevoelens op.

Vissen
Vissen hebben een grote verbeeldingskracht en gebruik deze vandaag om tot je diepere ik te komen. Kijk een film, lees een boek of sport om diep in je eigen gevoelswereld te komen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good