Glamours daghoroscoop: woensdag 26 juni

Je kunt vandaag wat fel zijn en te snel aangebrand reageren

Ipad, Technology, Illustration, Design, Electronic device, Font, Graphic design, Gadget, Electronics, Games,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee

Ram
Breng deze avond niet alleen door maar nodig iemand uit en maak er met hem of haar een leuke avond van waarin er veel gelachen kan worden. Even geen serieus gedoe.

Stier
Je vrienden en familie zijn graag bij jou, vandaar dat je juist nu tijd voor hen moet maken. Dat voedt je ego op een goede manier. Maak hen blij met een bijzondere avond.

Tweelingen
Soms kun jij wat te eisend overkomen in jouw verlangen om die ander lief te hebben. Maar in principe geeft dit juist jouw hunkering weer naar het gevoel van het echte samen zijn.

Kreeft
Je kunt vandaag wat fel zijn en te snel aangebrand reageren. Wees erop alert dat je niet onnodig ruzie maakt met de mensen om wie jij geeft. Richt je op de liefde.

Leeuw
Je bent vandaag gevoelig voor de sferen van de mensen in je direct omgeving en dit maakt je toegankelijk voor een intiem gesprek. Luister naar hen die je hulp nodig hebben.

Maagd
Je vrienden en familie zijn graag bij jou, vandaar dat je juist nu tijd voor hen moet maken, dat voedt je ego op een goede manier. Zeker nu je veel te geven hebt.

Weegschaal
Je bent in een gevoelige bui, denk niet langer na maar ga dat organiseren waarvan je weet dat het uiteindelijk goed voor jezelf is. Je kunt je zo opladen voor wat je nog te wachten staat.

Schorpioen
Jij bent vandaag in staat om zelfs het meest levenloze levendig te maken. Er gaat iets enorm sensueels van jou uit dus maak hier gebruik van. Zorg dat je kunt genieten.

Boogschutter
Jij bent in een echte kletsstemming en je vindt het leuk om nieuwe en uitdagende mensen te ontmoeten, dat voedt jouw creativiteit. Ga anders naar een lezing of zo.

Steenbok
Voor jou is het een goede dag om met vrienden te gaan sporten en ondertussen op een speelse manier te praten over wat je dwarszit. Lucht je hart want anders verstar je.

Waterman
Je vrienden en familie zijn graag bij jou, vandaar dat je juist nu tijd voor hen moet maken. Dit voedt je ego op een goede manier. Maak er een grote gezellige ontmoeting van.

Vissen
Je kunt vandaag wat fel zijn en iets te snel aangebrand reageren. Wees erop alert dat je niet onnodig ruzie maakt met de mensen om wie jij geeft. Richt je ergernis eerder op hen, die het oproepen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good