Glamours daghoroscoop: donderdag 27 juni

Je bent wat onrustig en daardoor wil je er gewoon even tussenuit

Games, Illustration, Blackboard, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Je bent wat onrustig en daardoor wil je er gewoon even tussenuit. Dus ga sporten of in ieder geval iets doen waar je je energie in kwijt kunt. Dat helpt je om je weer op de liefde te focussen.

Stier
Er kan iemand zijn die heimelijk over jou roddelt. Probeer te voorkomen dat je hierop ingaat vanuit je rechtvaardigheidsgevoel. Laat het gewoon van die ander zijn. Het boeit niet.

Tweelingen
Nodig met je geliefde jullie vrienden uit en maak er een feestelijke avond en nacht van. Geniet van de rijkdom die je samen kunt delen en vier je vriendschappen, want ook dat is liefde.

Kreeft
Jij hebt behoefte aan intense gesprekken, je wilt met iemand kunnen delen waar het in ‘t leven volgens jou werkelijk over gaat. Het is een tijd om een nieuwe levensrichting te overwegen.

Leeuw
Je zit lekker in je vel. Ga vanavond samen met je vriendinnen iets leuks ondernemen en laat je zachte kant aan de wereld zien. Straal zoals een Leeuwin dat kan.

Maagd
Doe het lekker rustig aan vandaag en geniet als het kan van alles wat lekker loopt. Vermijd mensen in je buurt die een nare sfeer uitstralen en iets van jou moeten hebben.

Weegschaal
Erger je niet te veel aan wat je moet doen want dat overvleugelt alleen maar je fijne gevoelens. Verlang naar wat je straks allemaal kunt beleven, als je vrij bent.

Schorpioen
Ga vanavond iets voor jezelf doen, zoals lekker sporten. Neem in elk geval wat afstand van alles wat je nog moet doen, dat werkt altijd relativerend. Het zorg ook dat wat relaxter het weekend tegemoet gaat.

Boogschutter
Nodig je vrienden uit en maak er een gezellige avond van, want van alleen op de bank zitten word je uiteindelijk ook niet blij. Het wordt tijd om uit de bubbel te stappen.

Steenbok
Je voelt je vandaag een stuk beter en je bent betrokken bij de mensen om je heen. Je kunt de dingen bij wijze van spreken meebeleven waardoor de dag fijner wordt.

Waterman
Je kunt nu wat geneigd zijn om verantwoordelijkheden en eventuele moeilijke beslissingen voor je uit te schuiven. Zorg dat het geen berg wordt die je niet meer kunt verzetten.

Vissen
Jij hebt behoefte aan intense gesprekken, je wilt met iemand kunnen delen waar het leven volgens jou werkelijk over gaat. Zoek iemand die je echt helemaal vertrouwt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good