Glamours daghoroscoop: vrijdag 28 juni

Er is iemand die jou heimelijk begeert en jij voelt dat dondersgoed aan

Games, Technology, Hand, Recreation, Gadget, Illustration,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Ga met iemand of een lief die je beter wilt leren kennen een rustig avondje doorbrengen waarin er genoeg ruimte is voor werkelijke intimiteit, als het daar van mocht komen.

Stier
Vanavond heb jij twee dingen nodig, aandacht en plezier. Door jouw opperbeste stemming gaat dat beslist lukken. Ga vanavond heerlijk uit je dak en zorg voor een mooie warme liefdesnacht.

Tweelingen
Er hangt een broeierige sfeer en je bent heetbloedig. Jij wilt gekoeld worden om zo de spanningen die er zijn weg te toveren. Zorg dat je vanavond je heilige vuur kunt ontbranden.

Kreeft
Je voelt een tinteling van opwinding door je heengaan en je weet wie je wilt en bovendien ook hoe. Sla daarom toe en wees niet verlegen. Zorg dat je nu zelf je verlangens waar maakt.

Leeuw
De liefdesplaneet maakt dat jij barst van de ondeugende ideetjes en daarbij kun jij de emoties van die ander behoorlijk bespelen op een aangename manier. Maak er een zwoele liefdesnacht van.

Maagd
Vanavond heb jij twee dingen nodig, aandacht en plezier en met jouw stemming gaat dat beslist lukken. Zorg dat je een feestje viert thuis of met zijn allen in de kroeg.

Weegschaal
Laat de liefdesgodin in jou los, Venus hoort nu eenmaal bij jouw teken, en kleed je zo mooi mogelijk. Ga met hen die je vertrouwt er op uit want zo gunstig als vandaag, is het niet altijd.

Schorpioen
Er is iemand die jou heimelijk begeert en jij voelt dat dondersgoed aan, maar wat je ermee doet is uiteindelijk jouw grote geheim. Schorpioenen hebben nu eenmaal een eigen beschermde wereld.

Boogschutter
Er stroomt een hele hoop liefde in jouw richting maar zorg dat je niet naast je schoenen gaat lopen en maak de juiste keuzes. Wees niet onverschillig maar alert.

Steenbok
Trek vanavond je dansschoenen aan en ga op stap. Laat je voeten de taal spreken die er in je hart doorleefd wordt. Voel je onbevangen en vrij laat de plichten van je afglijden.

Waterman
Het is een dag die je naar jouw verlangens in moet vullen. Ga die dingen doen waar je gelukkig van wordt. Want een groepsmens zoals jij zorgt dan ook dat de anderen blij zijn.

Vissen
Je hunkert naar liefde maar je kan het zelf lastig vinden om te vragen aan je lief waarnaar jij verlangt. Maak van je hart geen moordkuil en beoordeel je zelf niet als zwak als je je kwetsbaar opstelt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good