Glamours daghoroscoop: zaterdag 29 juni

Je hebt behoefte aan een wilde avond

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Jij bent in een ondeugende stemming, dus bedenk iets geks waar je vanavond goed mee voor de dag kunt komen. Iets unieks waarmee je de boel op stelt zet en een sfeer creëert waarin iedereen zich uitleeft.

Stier
Voor jou breekt er een fijne tijd aan en je zult zien dat je meer gezien wordt door de anderen. Dat komt omdat je hot bent, dus geniet hier met volle teugen van. Ga de stad in en show off.

Tweelingen
Je voelt een gloeiend verlangen om met je lief samen te zijn. Zorg dat dit vandaag mogelijk is. De godin van de liefde in jou hunkert naar liefde en tederheid van je geliefde.

Kreeft
Jij hebt het nodig om verwend te worden en een sterke arm om je heen te voelen die jou het gevoel geeft dat alles wel weer op zijn pootjes terechtkomt. Het gaat erom even klein te mogen zijn.

Leeuw
Jouw verlangen naar liefde is groot vandaag en durf dit ook te tonen. Je bent vanavond zeer goed in staat om jezelf onder woorden te brengen en het echt fijn en romantisch te maken.

Maagd
In dit weekend kun jij op het emotionele vlak belangrijke keuzes maken. Dit geldt zeker ook ten aanzien van je verzorgende kant en hoe je je huiselijke omgeving beleeft.

Weegschaal
Voor jou is het een aangename tijd in de liefde. Je weet hoe je de wereld om je heen in de ban kunt houden. Dit kan een bijzonder weekend worden en die begint nu.

Schorpioen
Je hebt vandaag behoefte aan een wilde avond waarin jij je uit kunt leven en niet zozeer anderen hoeft te behagen. Geef gewoonweg toe aan jezelf en kruip uit je schulp.

Boogschutter
Je kunt je wat geremd voelen vandaag maar als je eenmaal meer los komt dan weet jij er toch nog een fijne dag te maken en de anderen mee op sleeptouw te nemen.

Steenbok
Jij verlangt hartstochtelijk naar liefde, je wilt zachte lieve woordjes in je oren horen fluisteren. Breek het ijs en neem de initiatieven zelf. Je hebt veel te geven nu.

Waterman
Voor jou breekt er een fijne tijd aan in de liefde en je zult zien dat je meer gezien wordt door de anderen en dat je hot bent. Geniet hier met volle teugen van.

Vissen
Dit wordt zo’n dag waarop je teveel rekening moet houden met de stemmingen van anderen. Bescherm jezelf en blijf wat op afstand. Zorg dat je bij mensen bent waar je je prettig bij voelt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good