Glamours daghoroscoop: zondag 30 juni

Grote kans dat je vandaag een oude geliefde tegenkomt

Games, Illustration, Technology, Animation, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
De liefdesplaneet staat gunstig voor jou. Kleed je leuk aan en laat zien dat je er bent want flirten is iets wat echt bij een Ram hoort. Geniet van de aandacht die je krijgt.

Stier
Doe het lekker rustig aan vandaag en geniet, als het kan, van de rust maar bovenal van de tijd die je met anderen kunt delen. Je hebt behoefte aan liefde en vrede.

Tweelingen
Er gaat van jou een zucht van verlangen uit. Je loopt over van liefde en je bent bereid om vandaag hiervoor alles te doen. Zorg dat je optimaal gebruik maakt van deze gunstige tijd.

Kreeft
Zoek de stilte op en neem de tijd om alles te doorleven zodat je je weer leeg en ontspannen gaat voelen. Er breekt namelijk een intense week aan waarin veel mogelijk is.

Leeuw
Trek eropuit en wees even een paar uurtjes alleen om zo alle indrukken die je hebt opgedaan een juiste plek te geven. Er gebeurt veel in je dagelijks leven en in de liefde.

Maagd
Als je vindt dat je leefomgeving verfraaid moet worden, doe het dan nu. Je hebt nu de energie om bergen te verzetten. Zo niet ga dan vandaag in ieder geval wat actiefs doen.

Weegschaal
Jij kunt overstelpt raken door liefdesgevoelens en jouw hunkering om samen met iemand te zijn, kun je vooral vandaag zeer sterk beleven. Zorg dat je exclusieve tijd hebt met je geliefde.

Schorpioen
Grote kans dat je vandaag een oude geliefde tegenkomt. Het doet je wel wat, maar vergeet vooral ook niet wat er toen verkeerd ging en wat je nu allemaal hebt.

Boogschutter
Trek er samen op uit en laat even alles achter je. Zorg vooral dat je niet onder de mensen hoeft te zijn waar je toch al geen zin in hebt. Zorg dat je alleen met geliefden bent.

Steenbok
Als je niet teveel hoofdpijn hebt, trek er dan op uit. Ga de natuur in en geniet samen met iemand van de stilte en de rust die dat geeft. Maak je hoofd leeg voor de werkweek begint.

Waterman
Doe het lekker rustig aan vandaag. Geniet als het kan van de rust maar bovenal van de tijd die je met anderen kunt delen. Ga op in de fijne sferen die je om je heen ervaart.

Vissen
Jij hebt het nodig om verwend te worden, een sterke arm om je heen die jou het gevoel geeft dat alles wel weer op zijn pootjes terechtkomt. Gewoonweg iemand die je energie geeft.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good