Glamours daghoroscoop: maandag 1 juli

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

glamours-horoscoop-maandag
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
De ernst van het leven krijgt jou langzamerhand in zijn greep. Het feesten en plezier maken, is enigszins overgewaaid, de rauwe plicht roept weer en daar heb je geen zin in.

Stier
Ga niet teveel op je strepen staan vandaag. Voor je het weet loop je onnodig te bekvechten met de mensen om je heen en verlies je je status. Ontspan en wees zen, Stier.

Tweelingen
Er kan wat spanning ontstaan tussen jou en je geliefde. Alles gaat ineens niet meer vanzelfsprekend en het is van belang dat je nu ook rationeel weet dat jullie op dezelfde lijn zitten.

Kreeft
Je bent in een goede stemming, je voelt je enigszins opgelaten en je hebt zin om je voor je/een geliefde extra mooi te maken. Zorg dat je iets leuks doet met elkaar.

Leeuw
Vandaag kun je het gevoel hebben dat er een soort deken over je heen valt en je er even helemaal alleen voor staat. Sluit jezelf niet af en ga zeker niet helemaal aan de zijlijn staan.

Maagd
Zorg dat je niet onverhoopt in een machtsconflict belandt met iemand die zijn mening allang gevormd heeft. Bekijk liever wat je aan overeenkomsten hebt met die ander.

Weegschaal
Je bent bezorgd om iemand waar je veel om geeft. Neem niet alles over van die ander, zorgzaamheid is goed, maar zelfstandigheid beter. Help de ander met opstaan, maar neem het niet over.

Schorpioen
Soms is het goed om een optelsom te maken van wat je hebt met de mensen om je heen. Bezie jezelf eens door hun ogen om hun reacties op jouw gevoelens te begrijpen.

Boogschutter
De familie kan vandaag een belangrijke rol spelen, ga ernaar toe of nodig ze uit en zorg dat je die banden nu verstevigt. Zij zijn nu degene die jouw gevoelens het gemakkelijkst begrijpen.

Steenbok
Je kunt door jouw activiteiten wat gehaast handelen waardoor je het risico loopt dat je iemand onbedoeld op het hart trapt. Je kunt iets te ambitieus handelen vandaag.

Waterman
Doe vandaag geen stomme dingen. Ga geen onnodige strijd aan met iemand die toch niet echt bij je hoort, maar bewaar je energie voor je lief om het toch fijn te hebben.

Vissen
Dit kan een zware dag worden op je werk, niet zozeer omdat er problemen zijn maar jij kunt mentaal wat vermoeid zijn dus let op jezelf. Je bent hierdoor meer aan het dagdromen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good