Glamours daghoroscoop: dinsdag 2 juli

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Games,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Voor jou is het belangrijk dat je goed let op wat jouw acties bij anderen teweeg brengen. Voordat je er erg in hebt kun je namelijk in een ongewild conflict belanden.

Stier
Jij bewijst je liefde door je over te geven aan je geliefde, Stier. Je kunt als klei in diens handen zijn.

Tweelingen
Je kunt vandaag iemand tegenkomen die het tegenovergestelde is van jou. Je vindt die persoon een opgeblazen kikker, maar het triggert je wel.

Kreeft
Het kan zijn dat iemand het je vandaag lastig maakt, omdat diegene jaloers is. Ga er niet op in, maar blijf bij jouw goede gevoelens. Laat niemand op je kop zitten.

Leeuw
Je kunt zo veel aan je hoofd hebben en zoveel behoefte hebben om te praten dat sommige mensen dat irritant kunnen vinden. Maar juist praten helpt je nu om alles helder te krijgen.

Maagd
Op je werk of op straat zal het je opvallen dat jouw uitstraling niet onopgemerkt blijft. Er hangt een zweem van kracht en opwinding om jou heen. Maak hier gebruik van.

Weegschaal
Genoeg wat betreft de moeilijkheden en gezeur. Ga op pad met iemand waar je onbekommerd plezier mee kunt hebben.

Schorpioen
Door je prettige uitstraling val je de laatste tijd meer op. Dit is een prima tijd om je relatie verder uit te diepen of nieuwe mensen te ontmoeten. Als Schorpioen straal je nu sensualiteit uit.

Boogschutter
Je kunt wat geïrriteerd zijn maar richt je daar niet op. Maak liever gebruik van de kans dat je bepaalde ideeën nu ook daadwerkelijk kunt verwezenlijken. Daar heb je energie genoeg voor.

Steenbok
Jij hebt het natuurlijk alweer druk, druk, druk, maar zorg wel dat je je zelf niet voorbij rent want de mensen die jij lief hebt, willen ook aandacht. Houd oog voor hen

Waterman
Een goeie avond om met vriendinnen te zijn, eerst wat sporten en daarna een drankje en even weg uit de sleur van alle dag. Gewoon lekker kleppen over van alles en nog wat.

Vissen
Laat je in deze tijd niet teveel op de kop zitten. Doe wat je moet doen en zorg ervoor dat je genoeg tijd vrijhoudt om leuke en aangename dingen te ondernemen vanavond.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good