Glamours daghoroscoop: woensdag 3 juli

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Ipad, Technology, Illustration, Design, Electronic device, Font, Graphic design, Gadget, Electronics, Games,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Het is voor jou in deze tijd belangrijk om je voelsprieten goed te gebruiken. Hierdoor ben je in staat om je af te stemmen op de anderen, waardoor je het toch fijn kan hebben

Stier
Er is iemand die jouw lief stiekem liefheeft en vindt dat deze een keuze moet maken. Vertrouw erop dat je lief weet wat te doen. Laat je niet opfokken door zoiets.

Tweelingen
Er is iemand in jouw omgeving waar je heel goed mee kunt kletsen, maar het kan zijn dat jouw geliefde er meer achter zoekt. Wees je bewust van het feit dat het spanningen oproept.

Kreeft
Je bent vandaag met iemand waarmee het emotioneel goed klikt. Je kunt met diegene fijn praten, wat voor jou belangrijk is om op één lijn te komen en elkaar te vertrouwen.

Leeuw
Jij zou vandaag wel eens in een autoriteitenkwestie terecht kunnen komen, waarin jij je behoorlijk onvrij gaat voelen. Blijf vooral tactisch en bekijk de dingen van beide kanten.

Maagd
Je vrienden en familie zijn graag bij jou, vandaar dat je juist nu tijd voor hen moet maken, dat voed je ego op een goede manier. Zeker nu je veel te geven hebt.

Weegschaal
Het is zo’n dag waarop je de verkeerde keuze kunt maken. Wals niet over je eigen gevoelens heen en stem je af op je innerlijke stem. Je kunt anders wat verkeerde keuzes maken.

Schorpioen
Voor jou, Schorpioen, is het een tijd om te werken aan je liefdesleven. Je hebt de force met je. Maak het leven van jezelf en je geliefde, of je aanstaande geliefde, in deze tijd mooier.

Boogschutter
Je zou eens met wat vrienden moeten praten en ideeën uitwisselen over de liefde en romantiek met als thema, hoe verzorgen jullie elkaar in een relatie. Je kunt je nu wat onbegrepen voelen.

Steenbok
Het kan lijken alsof alles wat je doet door anderen anders opgepakt wordt, dan jij bedoelt. Het komt doordat je nu wat moeilijker kunt uiten wat je werkelijk voelt. Let daarop.

Waterman
Er is iemand die zich zeer aangetrokken voelt tot jou en er bestaat een goede kans dat deze vanavond van zich laat horen. Als je interesse hebt, toon dan ook je gevoelens.

Vissen
Je voelt je hartstocht ontwaken. Je hebt zin om je wat uitdagend op te stellen maar je wilt dan ook door die ander écht veroverd worden. Maak er een mooi avond van.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good