Glamours daghoroscoop: donderdag 4 juli

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Games, Illustration, Blackboard, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Je komt iemand tegen waar het gevoelsmatig goed mee klikt. Diegene voelt je behoefte goed aan en wie weet ontstaat er een nieuwe vriendschap of wel een nieuwe liefde.

Stier
Je kunt het gevoel hebben dat je teveel geclaimd wordt door iemand die jou lief heeft. Leg je behoefte aan vrijheid aan die persoon uit. Jij bent je eigen baas.

Tweelingen
Er wordt vandaag van jou verwacht dat je wat meer invoelend bent en niet zo reageert vanuit je ratio maar meer vanuit je gevoel. Leg uit dat je daar woorden voor nodig hebt.

Kreeft
Het kan zijn dat jij je geliefde vandaag niet zo goed begrijpt, hij schijnt bij iets belangrijks totaal iets anders te voelen dan jij doet. Niet iedereen voelt zich zo goed als jij nu doet.

Leeuw
Jij weet vandaag precies wat goed is om jezelf te manifesteren op het gebied van je maatschappelijke functie. Gebruik deze tijd om te laten zien wat je in je mars hebt.

Maagd
Doe het lekker rustig aan vandaag en geniet als het kan van alles wat lekker loopt. Vermijd mensen die een nare sfeer hebben en iets van jou moeten hebben.

Weegschaal
Je kunt je deze dagen aangetrokken voelen tot types die óf niet single zijn óf juist alleen maar mooie woorden verkondigen. Die mooie woorden moeten wel inhoud hebben, let daar op.

Schorpioen
Sommige Schorpioenen hebben vanuit vroeger de neiging om hun mooie gevoelens te geven aan mensen die niet goed voor hen zijn. Zorg dat je weet aan wie je je liefde toont.

Boogschutter
Je barst van de energie en je wilt je ideeën verwezenlijkt zien. Maar je bent nu niet zo tactvol. Zorg dat je niet gaat drammen en je niet te dominant opstelt ten aanzien van wat jij wilt

Steenbok
Voor Steenbokken is deze tijd er één van introspectie. Een tijd om te bekijken waar je staat in het leven. Wie horen er bij je en wie niet en wat wil je bereiken? Een tijd om na te denken dus!

Waterman
Soms heb je het gevoel dat je van ál je vrienden houdt, zoals vandaag. Pas wel op dat je intimiteit niet verwart met liefde.

Vissen
Je voelt je zeer begaan met iemand. Het kost je geen enkele inspanning om die ander te verzorgen, je betrokkenheid is groot. Maar laat geen misbruik van je maken.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good