Glamours daghoroscoop: vrijdag 5 juli

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Games, Technology, Hand, Recreation, Gadget, Illustration,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Jij hebt afleiding nodig en zorg dat je vandaag met mensen bent die jou goed kennen en je aan het lachen kunnen maken. Want dat zorgt ervoor dat je een leuke avond hebt.

Stier
Er bestaat een goede kans dat je vanavond iemand tegenkomt die jij superirritant vindt, laat deze niet jouw avond vergallen. Richt je op het schone van het leven.

Tweelingen
Blijf niet gevangen in je eigen gedachten. Jijzelf kunt jouw verlangens ook prima werkelijkheid laten worden door ze onder woorden te brengen, dat is nu juist je kracht.

Kreeft
Er kan een vriend zijn die jou verwijt dat je hem niet aanvoelt, maar is dat jouw verantwoordelijkheid of die van jullie beiden? Zorg dat je niet gaat moederen. Wees een geliefde.

Leeuw
De liefde laat jouw energie borrelen, in de zomer is je libido groot en alles is gericht op genot. Eten, drinken en seksen dat is het gebod, tenminste als je lekker in je vel zit.

Maagd
Vanavond heb jij twee dingen nodig, aandacht en plezier en met jouw vrolijke stemming gaat dat beslist lukken. Zorg dat je een feestje viert of thuis of met z’n allen in de kroeg.

Weegschaal
Misschien was dit een vermoeiende week zorg dat je vanavond een luchtige tijd hebt. Eentje waarin het gewoon gezellig is en er even niet over moeilijke dingen gesproken hoeft te worden.

Schorpioen
Je voelt je heerlijk en optimistisch. Je hebt zin om gekkigheid uit te halen met iedereen die je lief hebt. Als er geen slechte mensen op jouw pad komen, is dit een echte mooie tijd.

Boogschutter
Je bent begaan met iemand dichtbij die emotioneel niet zo lekker in zijn vel zit. Jouw loyaliteit ligt vanavond bij deze persoon, want ook jij zit op dat vlak niet zo lekker in je vel.

Steenbok
Er is iemand in jouw omgeving die uit een ander milieu komt en toch iets spannends in jou oproept, is het lust of bewondering? Of is het juist de vlotheid die je aanspreekt, omdat het precies is wat jij nodig hebt?

Waterman
Er is iemand die zich zeer betrokken bij jou voelt en bereid is om jou door dik en dun te steunen, grijp deze kans aan als die zich voordoet. Durf die hulp en steun toe te laten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good