Glamours daghoroscoop: dinsdag 9 juli

Koop vandaag iets liefs voor iemand die je lief hebt

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
De dag begint wat stroef maar in de avond kom jij los en dan komt ook de gangmaker in jou op gang. Laat de entertainer in jou los en maak er een feestje van.

Stier
Als je wat opgesloten zit in jezelf, laat je geliefde je dan, als bij een oester, openbreken om de liefdesstroom op gang te brengen. Zodat je weer kunt smelten en zacht kunt zijn.

Tweelingen
Vanavond gaan de sluizen open, je kunt gaan feesten en je extravagant uitleven. Dit is iets wat elke Tweeling zo af en toe nodig heeft om alles van zich af te schudden.

Kreeft
Het kan zijn dat er bekenden of vrienden opduiken waar je niet zo’n zin in hebt. Houdt desondanks hierbij wel rekening met je geliefde je kunt hem/haar niet helemaal opeisen.

Leeuw
Er is van alles te doen en jij bent al snel geprikkeld. Je bent in zo’n periode waarin alles leuk en aangenaam kan zijn maar je veel te veel wilt doen.

Maagd
Waarschijnlijk voel je je vandaag niet zo super. Laat je troosten door je lief want hij/zij weet vast wel jouw gevoelige plekje te raken en daardoor het tij te keren.

Weegschaal
Je kunt vandaag wat rationeel en koel naar de wereld om je heen kijken. Wees je er bewust van dat je dan op het gevoelsvlak wat afstand schept naar je dierbaren.

Schorpioen
Jij hebt waarschijnlijk zin om je familie te bezoeken maar of jouw geliefde daar ook zo sterk behoefte aan heeft is een andere vraag. Ga desnoods alleen.

Boogschutter
Het kan wel lijken alsof jij vandaag een waterval bent. Je kunt zozeer op de praatstoel terechtkomen dat je de anderen verrast met alles wat je nu vertelt.

Steenbok
Maak er met geliefden een fijne vrije dag van zonder verantwoordelijkheid naar anderen of wat dan ook. Doe gewoonweg waar jullie allen zin in hebben.

Waterman
Het is echt een uitstekende dag om met je vriendinnen op te trekken. Ga de stad in en pak een terrasje en doe gewoon weer eens lekker ouderwets gek en gezellig met zijn allen.

Vissen
Koop vandaag iets liefs voor iemand die je lief hebt en wees extra alert op diens verlangens. Het goede betaalt zich namelijk meestal goed uit, ook in vriendschappen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good