Glamours daghoroscoop: woensdag 10 juli

Je hebt behoefte aan een heel intiem gesprek met je geliefde

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Jij kunt vandaag in een geweldige leuke stemming zijn. Zeker als je tactvol bent, krijg je vandaag van alles voor elkaar. Dit is zeker ook gunstig als je in de werksfeer hogerop wilt komen.

Stier
Jij hebt het nodig dat je complimentjes krijgt en geënthousiasmeerd wordt, als dat gebeurt dan kom jij vanzelf los. Als mensen iets van jou willen, is dat de sleutel.

Tweelingen
Het lijkt erop dat je de hele dag op de praatstoel zit en het liefst ben je continu onder de mensen en voer je interessante gesprekken. Blijf wel zinnige dingen zeggen

Kreeft
Je bent vandaag directief als het gaat om wat je wilt doen in bed. Geen slap gedoe maar heftig en intens zijn jouw verlangens. Geef je passie de ruimte.

Leeuw
Je voelt het verlangen om met je geliefde een heel intens gesprek te hebben waarin jullie de liefde voor elkaar bevestigen, je hart gaat sneller kloppen.

Maagd
Jij wilt vandaag enigszins je eigen koers varen want soms heb je van die dagen dat de anderen jou even moeten laten gaan. Zorg dat je quality time regelt voor jezelf.

Weegschaal
Mentaal voel jij je prima. Je gedachten zijn snel en scherp maar fysiek kun je je wat minder energiek voelen. Gelukkig heb je dat nu niet zo nodig, gebruik je verstand vandaag.

Schorpioen
Houd wat grip op je emoties, want je kunt soms iets te direct en te hard reageren op de mensen om je heen. Zeker als ze schijnheilig zijn en niet oprecht, ben jij fel.

Boogschutter
Je voelt een sterk verlangen om dichtbij je geliefde te zijn en je wilt diens fantasieën maar al te graag waarmaken. Zorg dat je samen tijd hebt voor jullie passie.

Steenbok
Je kunt vandaag het gevoel hebben dat iemand jou op de huid zit maar laat je niet kisten en zeg wat jij ervan vindt. Wees niet te netjes of braaf, kom voor jezelf op.

Waterman
Je bruist van de energie. Er gaat iets speels en vreugdevols van jou uit en dit zal voor heel wat prikkels kunnen zorgen. Je bent in staat om mensen mee te nemen.

Vissen
Je kunt vandaag wat onenigheid hebben met iemand die je na aan het hart ligt, zorg dat je niet verhardt of ongrijpbaar wordt voor die ander. Verstop je niet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good