Glamours daghoroscoop: donderdag 11 juli

Je voelt je ontspannen vandaag en je weet wat je wilt

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Vandaag kom je weer even terug op aarde. Dan blijkt dat je niet de gehele tijd met je hoofd in de wolken kunt zijn. Ook met beide voeten op de grond is het leven mooi.

Stier
Ga iets leuks voor jezelf doen en maak er een ontspannen avond van. Zorg dat je zowel geestelijk als fysiek even bij kunt tanken. Zorg goed voor jezelf.

Tweelingen
Verras je liefje. Je bent nu in staat om de meest leuke dingen te verzinnen dus laat deze verfrissende tijd niet aan je voorbij gaan. Verras je geliefde met een twinkeling.

Kreeft
Je voelt je krachtig en zelfverzekerd en mocht je in één of ander contact nog voor jezelf op moeten komen, doe dit dan vandaag. Je weet de dingen scherp te stellen.

Leeuw
Je voelt wel dat er naar je gekeken wordt en dat die flirt iets te ver gaat, maar jij weet heus ook heel goed waar jouw hart ligt. Een Leeuwin is nu eenmaal loyaal.

Maagd
Er hoeft weinig te gebeuren om te zorgen dat jij je opgewonden voelt. Je zit vandaag uitstekend in je vel. De erotiek planeet straalt haar glans op jou.

Weegschaal
Soms moet je ook ruzie durven te maken zodat oude pijntjes en vervelende gedachten kunnen verdwijnen. Zodoende beweeg je namelijk die ander om op jou te reageren.

Schorpioen
Vandaag ben jij emotioneel wat rustiger en je wilt je vooral aangeraakt voelen zonder dat dit om woorden vraagt. Verbondenheid voelen is voor jou belangrijk.

Boogschutter
Dit kan wel eens een naar dagje worden want aan verplichtingen heb jij een broertje dood en vandaag ontkom je er echt niet aan. Je vuur wordt eventjes gedoofd.

Steenbok
Je voelt je ontspannen vandaag en je weet wat je wilt. Belangrijk is dat je de tijd neemt om daar ook echt van te genieten, laat de anderen nu maar verantwoordelijkheid nemen.

Waterman
De mensen zullen als vliegen om jou heen dansen, zij genieten van jouw vrolijkheid en het lef om te zeggen wat je wilt. Je voelt je vrij en onafhankelijk.

Vissen
Soms moet je kiezen tussen wat goed voor jou voelt en wat goed voor de ander is. Misschien zal een compromis vandaag nog het beste uitpakken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good