Glamours daghoroscoop: zaterdag 6 juli

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Er is voor jou een tijd aangebroken, Ram, dat alles niet meer vanzelf goed loopt. Het is van belang dat je extra oplet op de signalen van de mensen die jij lief hebt.

Stier
Er doen zich een paar fijne momenten voor deze week die je zou moeten delen met de mensen die dichtbij je staan. Het geeft je het aangename gevoel dat je niet alles zelf hoeft te doen.

Tweelingen
Vandaag loop jij met hooggespannen gevoelens rond en er hoeft niet veel te gebeuren om jou opgewonden te krijgen. Kies voor de leuke dingen want anders ontplof je.

Kreeft
Voor jou wordt deze week een uitstekende periode om te handelen. Je weet de ander van je gelijk te overtuigen wat maakt dat je op het financiële gebied een goede slag kunt slaan.

Leeuw
Jij bent vandaag zeer ad rem en je weet precies wat je wil. Het zal je weinig moeite kosten om anderen te overtuigen van jouw ideeën.

Maagd
Dit weekend kun jij op het emotionele vlak belangrijke keuzes maken. Dit geldt zeker ook ten aanzien van je verzorgende kant en hoe je je huiselijke omgeving beleeft.

Weegschaal
Je kunt enigszins emotioneel geprikkeld raken doordat je de ander niet snapt. Ga nu niet twijfelen maar let op wat je voelt. Het is een week waarin emoties belangrijk zijn

Schorpioen
De godin van de liefde is jou goed gezind. Voor jou is het een prima dag om weer verliefd te worden of om je emotioneel geheel over te geven aan diegene op wie je gek bent.

Boogschutter
Jij zult vandaag regelmatig vanuit je onderbuik geprikkeld raken op wat zich voordoet om jou heen. De ene keer zal het fijn zijn en de ander keer vervelend.

Steenbok
Je voelt je energiek en krachtig, je wil je meer dan anders laten gelden. Jouw minnaar zal dit zeker merken, want je seksdrift is sterk vandaag. Laat zien wie de baas is.

Waterman
Je ziet iemand met een trots uiterlijk waarvan je normaal gesproken denkt ‘die ziet mij toch niet staan’, maar dat is nu echt even anders. Je weet vandaag gemakkelijk contact te leggen.

Vissen
Het wordt een aangename tijd want de liefdesplaneet loopt nu zeer gunstig voor jou. Het is een tijd voor mooie ontmoetingen en om je op de liefde te storten dan wel je relatie te verdiepen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good