Glamours daghoroscoop: vrijdag 12 juli

Dit kan een wilde gepassioneerde nacht worden waarin jij je geheel laat gaan

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Dit kan een wilde gepassioneerde nacht worden waarin jij je geheel laat gaan, want het passionele vuur brandt in jou. Het vuur van de zomer laait in jou op.

Stier
Dit wordt een fijne dag. Je komt goed in je vel te zitten en je kunt, omdat je ontspannen bent, je gemakkelijk overgeven aan het aangename van het leven.

Tweelingen
In al jouw enthousiasme naar de buitenwereld, vergeet je soms dat woorden ook een emotionele lading hebben. Zorg dat je hier rekening mee houdt.

Kreeft
Maak er een relaxdagje van en laat je niet meenemen in de waan van de dag. Focus je op wat je dit weekend voor leuks kunt gaan doen. Zorg dat je kunt genieten.

Leeuw
Vanavond is het party time. Laat jouw geliefde het initiatief nemen en wie weet in wat voor een wilde avond je terechtkomt. ga feestend de zwoele nacht in.

Maagd
Natuurlijk doe jij wat je moet doen maar eigenlijk heb jij alleen maar zin om je over te geven aan de wereld van Bacchus. Eten, drinken, vrijen en geheel onbekommerd zijn.

Weegschaal
Ga samen met je geliefde lekker in bad en masseer elkander. Zorg dat jullie beiden aangenaam ontspannen zijn en neem de tijd voor een verfijnd liefdesspel.

Schorpioen
Zorg dat je vanavond met je geliefden aan genieten toekomt. Dus even geen andere mensen om jullie heen die eigenlijk niet bij je intiem kring horen.

Boogschutter
Jouw geliefde daagt jou op de één of andere manier uit maar wie is hier nu eigenlijk de Jager? Dat ben jij natuurlijk want dat is het symbool van jouw teken.

Steenbok
Je bent er overdag niet zo bij. Je verlangt naar de avond en je wilt er gewoonweg een superleuke tijd van maken. Zorg dat je geen mensen aantrekt met problemen.

Waterman
Zorg dat je in al het feestgedruis ook tijd overhoudt om alleen te zijn met hen die ook belangrijk blijven als het leven wat minder wild en uitbundig is. Vergeet hen niet.

Vissen
Vaak is goede seks het juiste medicijn om rotgevoelens om te zetten in iets moois. Zorg dat je krijgt waarnaar je verlangt. Laat de wilde haai in jezelf los.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good