Glamours daghoroscoop: zaterdag 13 juli

Ben je vrijgezel? Tinder er dan maar op los!

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Jouw hoofd kan nog wat nagonzen van gisteren maar toch zal je ook vandaag paraat moeten staan, want het kan nogal druk worden met vrienden en bezoek.

Stier
Trek eropuit met je geliefden naar de zee of een andere mooie plek. Geniet van de vrijheid als je die hebt en laat even alle verantwoordelijkheidsgevoelens varen.

Tweelingen
Ga met degene die je lief hebt eropuit naar een camping of in elk geval een plek waar je je vrij en onbevangen kunt voelen. ‘Back to the basic’ is het advies voor vandaag.

Kreeft
Dit kan een mooie week worden waarin je aandacht er vooral op gericht moet zijn dat je je leven meer in harmonie brengt, je hebt er nu de tools voor.

Leeuw
Je bent vannacht zeer sensitief. Gebruik deze kracht om je lief op een tergend langzame wijze, maar oh zo heet, liefdesspel van wild vuur te brengen.

Maagd
Er kunnen vandaag onverwacht mensen op de stoep staan, maar in tegenstelling tot gisteren zal je dat vandaag geen probleem vinden.

Weegschaal
Voor jou is het ook wel eens goed om iets los van de ander te ondernemen zodat je onafhankelijk en zelfstandig blijft en je vrij kunt uiten. Neem een dag voor jezelf vandaag.

Schorpioen
Pak wat spullen bij elkaar en ga samen met je geliefde er een dag lekker tussenuit. Ontloop juist de drukte vandaag en zorg dat je rustig en romantisch in elkanders armen kunt liggen.

Boogschutter
Vandaag is een uitstekende dag om op stap te gaan en te genieten van je vrijheid. Iets voor jezelf doen is beslist niet verkeerd en zolang jij je aan je afspraken houdt, is de dag van jou.

Steenbok
Er zit enige onrust in jou en je moet eruit. Je kunt niet de hele dag thuis zitten of niets doen. Actie is het devies! Ga iets uitdagends en spannends ondernemen.

Waterman
Duik samen eerst weer terug in bed en stap dan pas het rumoer van het leven in. zodat je je vrij en onbevangen voelt. Ben je vrijgezel, tinder er dan op los want jij wilt geliefd worden.

Vissen
Verwen elkaar vannacht eerst met een intense massage en gebruik daarbij de juiste speeltjes om het feestelijke genot van de liefde te laten beginnen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good