Glamours daghoroscoop: zondag 14 juli

Je bent in een blije en speelse stemming

Games, Illustration, Technology, Animation, Electronic device, Recreation, Graphic design, Ipad,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Laat vandaag eens je heimelijke wensen zien en geef je geliefde de kans om deze op een perfecte manier waar te maken. Wees open en oprecht.

Stier
Jij bent vandaag niet te stoppen en ook al draag je jouw verlangens naar je geliefde niet even tactvol uit, jouw liefje is geheel duidelijk wat jij wilt. Wals niet over haar/hem heen.

Tweelingen
Jij bent in een opperbeste stemming en geen voorstel is jou te gek vanavond. Zolang er maar respect blijft voor elkanders grenzen, sta jij overal open voor.

Kreeft
Jij wilt vandaag iets geks doen en het doorbreken van een taboe of het verleggen van grenzen hoort daar zeker bij. Leg je schaamte af en zoek de vrijheid.

Leeuw
Je bent in een blije en speelse stemming. Bedenk samen iets wat spannend is maar tegelijkertijd ook voor de nodige lol zorgt om er een te gekke dag van te maken.

Maagd
Voor jou is het vandaag belangrijk dat de dingen goed voelen. In geborgenheid kun jij het beste van jezelf geven en dat is veel op dit moment.

Weegschaal
Je kunt je wat opgesloten voelen in je gedachtegang en misschien is het daarom wel goed om eens echt te praten wat je emotioneel dwars zit. Durf diep te gaan.

Schorpioen
Jij bent in een behoorlijk pittige stemming en jij kunt zeer heftig zijn in het liefdesspel mits je je durft te laten gaan en jij je partner echt vertrouwt.

Boogschutter
Jij bent in een zwoele bui. Je hebt honger naar een lekker liefje en die ga je vandaag ook met huid en haar veroveren als je daar de kans voor krijgt.

Steenbok
Doe vannacht om beurten een blinddoek om en laat de ander de macht hebben om je op diens unieke wijze te bevredigen. Speel het spel van overgave en vertrouwen.

Waterman
Jij bent in een superstemming en hopelijk is jouw geliefde dat ook, want jij wilt feesten en daarna langdurig en intens de liefde bedrijven in al zijn facetten.

Vissen
Soms snijdt het liefdesgevoel als een mes door je heen en wil je niets liever dan jouw geliefde alles geven waar deze gelukkig mee is. Maar let op, cijfer jezelf niet weg.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good