Glamours daghoroscoop: dinsdag 16 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Glamours daghoroscoop

Ram
Je wilt liefde en spanning kunnen voelen en de sleutel hiertoe ben jij zelf. Trek je stoute schoenen aan en daag een/ je lief uit om dit met jou aan te gaan vandaag.

Stier
Je kunt momenteel sterk ervaren dat je moet leren schipperen tussen wat jij vindt en wat je lief vindt. Het is een tijd van compromissen sluiten, ook al houd je er niet van.

Tweelingen
Jij houdt wel van het avontuurlijke en vandaar dat je misschien iets te nonchalant ingaat op een flirt van een ander. Wees daar, voor de zekerheid, voorzichtig mee.

Kreeft
Zoek vandaag enkele vrienden op en neem gewoon wat tijd voor jezelf, zodat je over allerlei dingen kunt kletsen die je alleen met hen gemeen hebt. Houd je wereld klein vandaag.

Leeuw
Zorg dat je even tijd voor jezelf hebt waardoor je je ontevredenheid bij de juiste plaats en persoon kunt leggen en je, na het uiten hiervan, weer ruimte hebt voor ontspanning.

Maagd
Zorg dat je vanavond met een geliefde kunt zijn en doe het rustig aan. Gebruik je verfijnde techniek om die ander in vervoering te brengen en daarna op een intense manier te beminnen

Weegschaal
Nodig je/een geliefde voor een mooie film uit, thuis of in de bioscoop. Vanavond draait alles om het verlangen om lief te hebben en te worden bemind als een filmster.

Schorpioen
Je voelt je wat emotioneel vandaag en je krijgt hierdoor de behoefte om oude dingen, die er zijn blijven liggen, uit te gaan praten. De helende planeet staat gunstig voor jou.

Boogschutter
Jouw geliefden moeten er rekening mee houden dat jij vandaag je iets minder voelt. Vandaag heb jij het nodig dat je je aan iemand op kunt trekken en je warmte geeft.

Steenbok
Jij voelt je op de één of andere manier uitgedaagd door iemand waar je tegenop kijkt. Laat deze concurrentiestrijd thuis en geen invloed hebben op je liefdesleven. Sluit het af.

Waterman
Vandaag kun je het gevoel hebben dat je de ander even niet begrijpt en er kan daardoor een strijd ontstaan. Probeer in gesprekken beide kanten te blijven zien. Wees niet te eigengereid.

Vissen
Jij kunt vandaag wat fel zijn en iets te snel aangebrand reageren. Wees erop alert dat je niet onnodig ruziet met de mensen om je heen, je komt krachtig over als jij je uit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good