Glamour tipt: Storytel-app is dé Netflix onder luisterboeken

Dit is echt de ultieme musthave voor op vakantie

storytel-audioboeken
Unsplash

Ben je een boekenwurm die er niet van houdt om een hele lading aan bestsellers in de koffer mee te zeulen? We kennen het gevoel. Of je nu vertrekt naar de Spaanse zon met enkel je handbagage of gewoon meer wijnkoelers wil inpakken in je strandtas dan paperbackswe don’t judge – betekent dat niet dat je niet kunt genieten van de nieuwste thriller van Saskia Noort of de autobiografie van Michelle Obama. Daarom komt Storytel als geroepen.

Storytel is de abonnementendienst voor luisterboeken

Vergeet Netflix, vergeet Spotify en maak kennis met Storytel, de digitale abonnementendienst waarmee je luisterboeken en e-books kunt beluisteren op je telefoon. Waar en wanneer je maar wil én het is nog supersimpel ook. Je maakt allereerst online een account aan, vervolgens download je de Storytel-app op je smartphone – zowel iOs als Android worden ondersteund – waarna je de keuze hebt om door verschillende categorieën te neuzen om je nieuwste boek uit te kiezen.

Abonnement op Storytel

Die categorieën heb je nodig, want inmiddels zijn er al meer dan 100.000 boeken te beluisteren. Zeker de moeite waard, dus. De eerste 14 dagen kun je gratis gebruik maken van de app. Daarna betaal je voor een abonnement €11,99. Speciaal voor de Glamour-lezers hebben we een mooie aanbieding in ons XXL Zomerboek: alléén deze maand beluister je namelijk de literaire thriller Costa Brava van Linda van Rijn gratis. Nog een reden dus, om het zomerboek in huis te halen.

Op zoek naar nog meer titels? Glamour tipt:

Glamour's boekenclub

Feminists Don't Wear Pink (and other lies)

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Feministen dragen geen make-up, geven de wereld maar al te graag een blik op hun behaarde benen en oksels en hebben eigenlijk gewoon een gruwelijke hekel aan mannen?Think again! Feministen zijn hip, stijlvol en houden er ook van om dagelijks enigszins gênante berichtjes te sturen naar hun crush, stelt Scarlett Curtis. De journaliste en activiste schreef het boek ‘Feministen dragen geen roze en andere leugens’, een boek waarin girlpower tot een nieuw begrip wordt verheven.

Becoming Michelle Obama

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beeld je in: je zit in een cafeetje, hebt net een lekkere mok thee of koffie besteld enMichelle Obama (voor intimi Miche) komt naar je toe. Ze schuift de stoel tegenover je naar achter en neemt plaats. Bestelt een kop thee en begint daarna haar inspirerende en fascinerende levensverhaal aan je te vertellen. Dat gevoel krijg je als je ‘Becoming Michelle Obama’ leest. Een ontroerend, maar vooral powerful portret van de ultieme powervrouw van onze generatie.

Leugens en latte’s (When life gives you Lululemons)

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Emily Weisberger, voormalig assistente van Vogue-hoofdredacteur Anna Wintour, liet ons in 2003 voor het eerst kennismaken met de gevreesde hoofdredactrice Miranda Priestly (naar verluidt geïnspireerd op haar voormalige bazin), enigszins valse assistente Emily en newbee in de modewereld Andrea in ‘The Devils Wears Prada’. Modeminnend boekliefhebber verslond het boek als een sample sale van Chanel en in 2013 kwam dan ook het vervolg uit. Zes jaar later is het tijd voor een nieuw boek, een spin-off, waarin het verhaal van guilty pleasure personage van velen centraal staat: Emily. Kijkt ze nog steeds uit naar de volgende buikgriep om af te vallen? Commandeert ze nog steeds iedereen rond op torenhoge hakken? Het komt allemaal aan bod.

Houden van dingen die niet perfect zijn

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

We kennen het allemaal wel, je gaat een sollicitatiegesprek in en wordt gevraagd naar je ‘zwakke punten’. Zoals zo velen zul je hier vaak het maatschappelijk geaccepteerde antwoord ‘perfectionisme’ hebben gegeven, terwijl je in werkelijkheid een uitbraak krijgt van rode vlekken bij het horen van het woord planning en liever van je bureau een bunker maakt als iemand het woord deadline laat vallen. Als het aan schrijver en monnik Haemin Sunim, ligt dan laten we die ‘imperfecties’ niet langer naar de achtergrond verdwijnen maar leren we ervan te houden met zijn nieuwe boek: ‘Houden van dingen die niet perfect zijn’.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good