Glamour's daghoroscoop: donderdag 18 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Voor jou is het een goede dag om met vrienden te gaan sporten en ondertussen op een speelse manier te praten over wat jou dwars zit. Ram/sport je ergernissen er uit en praat.

Stier
Je kunt toch niet elke dag met serieuze zaken bezig zijn. Ga samen of alleen iets leuks doen, wat helpt om de boel ook weer te relativeren en eindig liefdevol in de armen van je lief.

Tweelingen
Erger je niet teveel aan wat je moet doen, dat overvleugelt alleen maar je fijne gevoelens. Verlang naar wat je straks samen kunt ondernemen en geniet van de zomeravond.

Kreeft
Jij hebt behoefte aan extra aandacht en misschien moet je hier zelf wat voor doen. Kleed je vanavond bijzonder sensueel aan en verleid je liefje of je toekomstige minnaar.

Leeuw
Ga vanavond, al is het maar even, erop uit en iets doen waar jij je spanningen je lijf mee uit krijgt, want anders blijft het teveel in huis hangen. Sport, dans doe iets met je lijf.

Maagd
Doe de deur op slot, zet de telefoon uit en laat alle verplichtingen als het kan uit je handen vallen. Zoek het plezier, genot en alles wat fijn is en jou gelukkig maakt op vandaag.

Weegschaal
Kruip vanavond lekker vroeg in bed met een mooi boek. Nestel je tegen elkaar aan zodat je je warm en betrokken bij elkaar voelt. Beleef goed contact zonder veel woorden.

Schorpioen
Je voelt een sterke drang om de ander werkelijk te bezitten, soms is jouw jaloezie te sterk. Wees voorzichtig met deze kwetsbare gevoelens. Liefde kan soms verstikkend zijn.

Boogschutter
Dit kan zo’n dag zijn waarop je veel te veel moet praten en teveel rekening moet houden met de behoeftes van anderen. Word niet te ongeduldig of te op gewonden hierdoor.

Steenbok
Trek gemakkelijke kleding aan en vlei je met je geliefde op de bank, kruip ontspannen tegen elkaar aan, gewoonweg even alleen jullie tweeën. Weg met die telefoons.

Waterman
De dingen gaan niet even soepel meer en je moet vandaag meer je best doen om begrepen te worden. Dit lukt mits je niet teveel op jouw eigen gelijk gaat zitten.

Vissen
Je hebt het nodig om verwend te worden en een sterke arm om je heen te voelen. Een arm die je steunt en je het gevoel geeft dat alles nog steeds in orde is in de liefde.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good