Glamours daghoroscoop: vrijdag 19 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Ga een weekend kamperen of stap even uit de alledaagse waan. Zorg dat je niets onderneemt waardoor je weer moet nadenken over wat je gaat doen. Voorkom teveel verplichtingen.

Stier
Het is zomer en een goede tijd om een lange avond op het terras door te brengen. Laat de koelte van de avond over je heen glijden en geniet met vrienden en familie van het plezier dat je deelt.

Tweelingen
Je hebt een goede tijd achter de rug maar nu slaat de vermoeidheid een beetje toe. Laat je liefje weten dat je niet ongeïnteresseerd bent, maar gewoon wat moe. Dat kan!

Kreeft
Laat je vanavond niet weerhouden door het gezeur van anderen, richt je liever op wat je voor leuks en spannends kunt beleven. Zorg dat je die aandacht krijgt die jou zelfvertrouwen doet groeien.

Leeuw
Als jouw geliefde bezoek verwacht of ergens naar toe wil gaan, roept dat eerst wat weerstand op maar het kan jou ook de nodige afleiding geven. Zorg dat je niet onnodig jaloers wordt.

Maagd
Vannacht ben jij echt niet dat onschuldige Maagdje dat dienstbaar is. Jij wil een sterke en intense seksuele beleving meemaken waarin jij de dominante rol hebt. Do it!

Weegschaal
Je bent in een wat dromerige bui en je ziet alleen de mooie dingen om je heen. Let op dat je vandaag niet te naïef bent. De sluier van ‘alles is mooi’ hangt voor je ogen.

Schorpioen
Je zit lekker in je vel. Ga vanavond samen met geliefden iets leuks ondernemen en verras je liefje met jouw zachte kant. Zorg dat je alleen voor het positieve gaat.

Boogschutter
Ga samen lekker stappen, warm elkaar een beetje op zodat je eenmaal thuisgekomen het verlangen naar elkaar in de ogen kunt aflezen.

Steenbok
Ga dat bezoek afleggen dat je al langer voor je uitgeschoven hebben. Met jouw goede zin wordt het heus wel gezellig en wie weet leer je nieuwe mensen met nieuwe gewoontes kennen.

Waterman
Je bent waarschijnlijk mentaal wat moe, dus ga er met vriendinnen even tussenuit en doe dingen waar je onschuldig plezier uit kunt halen, om je zo weer op te laden.

Vissen
Jij verlangt naar een sensuele romantische zomeravond. Wacht niet af wat je geliefde doet, help deze juist om in diezelfde stemming te komen. Maar wees niet te opdringerig.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good