Glamours daghoroscoop: zaterdag 20 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Trek vanavond jullie dansschoenen aan en ga eropuit. Laat je voeten de taal spreken die er in jullie harten voor elkaar gevoeld wordt.

Stier
Het kan een mooie dag worden en het liefst breng jij deze door in de natuur en op vakantie. De geuren en misschien wel het ruizen van de zee, zijn ervaringen waar jij als aards mens echt gelukkig van wordt.

Tweelingen
Je bent in een gevoelige bui. Denk niet langer na maar ga dát organiseren waarvan je weet dat je in een goede stemming komt om er een leuke dag van te maken.

Kreeft
Jij zit vandaag goed in je vel. Je voelt je geliefd en mooi en vandaar dat er niet veel hoeft te gebeuren om jou in vuur en vlam te zetten. Zorg dat je niet alleen bent.

Leeuw
Je voelt je redelijk in balans met jezelf en dat betekent dat jij de mensen die je lief hebt veel kunt geven. Laat juist vanavond zien hoe groot jouw liefde voor iemand kan zijn.

Maagd
De planeet van de liefde en kracht gaan zeer gunstig voor jou lopen dus dit wordt een spannende en opwindende tijd voor jou Maagd. Haal er alles uit wat erin zit.

Weegschaal
Jij kan helemaal opgaan in de ogen van jouw liefje of een nieuwe geliefde. Je wordt als het ware even verblind door de liefde. Geniet vooral van deze tijd en maak goede keuzes

Schorpioen
Jouw verlangen is groot vannacht. Indien jouw geliefde zich aan je over kan geven dan ben je in staat om deze op grootse wijze te bevredigen. Jouw passie gloeit.

Boogschutter
Je bent wat stiller dan anders maar jouw liefdesdriften zijn wel degelijk aanwezig, wacht op het juiste moment om die ander te bespringen met jouw heimelijke vuur.

Steenbok
Trek iets moois en sexy’s aan waardoor je precies die aandacht krijgt die je nu zo nodig hebt om weer lekker in je vel te zitten. Het is tijd om zacht en liefdevol te zijn naar jezelf.

Waterman
In deze tijd staan veel planeten tegen over jouw dierenriemteken. Hierdoor kun je je soms vervreemd voelen van de mensen waar je van houdt, vooral ook op het liefdesvlak.

Vissen
Als jij het vanavond spannend wil hebben, speel dan een spel met je geliefde. Degene die wint mag zeggen wat de ander moet doen, maar natuurlijk wel met een stopwoord.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good