Glamours daghoroscoop: zondag 21 juli

Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Games, Illustration, Technology, Animation, Electronic device, Recreation, Graphic design, Ipad,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Als je niet teveel hoofdpijn hebt, ga dan de deur uit. Ga de natuur in en geniet samen met je liefje of een geliefde van de stilte en de rust die dat geeft. Even bezinnen.

Stier
Nodig mensen uit die je graag mag en van wie je zeker weet dat je daar een leuke tijd mee kunt doorbrengen. Organiseer een fijne dag met lekker eten en aangename gesprekken.

Tweelingen
Jij kunt overstelpt raken door liefdesgevoelens. Geniet van de kracht die er nu in jou huist. Laat je verlangens zien maar bovenal spreek ze uit, want dat is jouw taal.

Kreeft
Er is maar één ding wat jij en je minnaar werkelijk willen en dat is de deur barricaderen en de hele dag door gepassioneerd de liefde bedrijven en/of gewoon in elkander verdrinken.

Leeuw
Neem je geliefde mee naar iets waar jullie beiden interesse in hebben. Maak er een interessant uitje van, zodat je nog dagen heel wat te kletsen hebt over een bijzondere ervaring.

Maagd
Ga met je lief lekker feestvieren vandaag en omring je met mensen om wie je geeft en waar jij van weet dat ze jou goedgezind zijn. Het is een week om vooral de liefde te vieren.

Weegschaal
Als single is het een goede tijd om eens goed om je heen te kijken. Misschien is er wel degelijk iemand die jou leuk vindt, maar zit jij nog iets teveel rationeel in je hoofd om het op te merken.

Schorpioen
Trek eropuit en wees even een paar uurtjes alleen om zo alle indrukken die je hebt opgedaan, een juiste plaats te geven. Zeker op het gebied van de liefde is dit belangrijk voor jou.

Boogschutter
Zet je geliefde vandaag eens extra in de schijnwerpers en laat zien dat jouw geliefde voor jou nog steeds op het hoogste plan staat. Maak je liefje blij met een mooi gebaar.

Steenbok
Je kunt je wat alleen voelen maar komt dat misschien doordat je het lastig vindt om echt te ontspannen? Toch helpt je dat om weer open te zijn. Laat daarna de anderen toe.

Waterman
Sommigen van jullie zullen in deze tijd de verschillen, die er zijn tussen jezelf en je geliefde, uitvergroten. Wees daar voorzichtig mee, het waren juist de verschillen waar je op viel

Vissen
Zoek vandaag even de stilte op en neem even de tijd om alles te doorleven zodat jij je daarna beter op je geliefde of dierbaren kunt afstemmen en de nieuwe week kunt beginnen

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good