Glamours daghoroscoop: maandag 22 juli

Laat je niet gek maken door iemand die jou probeert dwars te zitten

Pink, Illustration, Art, Space, Graphic design, Moon,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Jij hebt de behoefte om veel complimentjes te krijgen en je wilt je liefde echt kunnen uiten. Neem daarom het voortouw vandaag en laat je krachtige energie gelden.

Stier
Je staat nogal in de belangstelling bij de andere sekse en ‘t lijkt wel of je honing aan je achterste hebt zitten. Maak je liefje, als je die hebt, niet te jaloers maar geniet uiteraard wel van de aandacht.

Tweelingen
Je kunt vandaag het gevoel hebben dat je met een vriendin lijnrecht tegenover elkaar staat en dat kan jou scherp maar ook ietwat gemeen maken. Wees voorzichtig.

Kreeft
Je hebt er zin in om er een fijne dag van te maken. Je wilt lekker eten, drinken en de liefde vieren. Zorg dat je een goede start maakt en je nieuwe levensjaar fantastisch begint.

Leeuw
Je hebt behoefte aan reinheid, in die zin dat alles wat is blijven liggen op het emotionele vlak, opgeruimd wordt. Het zorgt dat je deze dag een nieuwe week fris kunt beginnen.

Maagd
Je hebt een goed humeur. Je voelt dat je aantrekkingskracht hebt en die wil je ook gebruiken, dus ga gewoon lekker in het middelpunt staan en wees vooral niet bescheiden.

Weegschaal
Jij hebt duidelijk behoefte aan lekker kletsen vandaag. Je wilt geen zwaar gedoe maar gewoon gezelligheid om zo in de juiste gezellige sfeer te komen en een ontspannen avond te hebben.

Schorpioen
Laat je niet gek maken door iemand die jou probeert dwars te zitten. Zet je zinnen liever op het regelen van een leuke date of een leuke avond met hen die bij jou horen.

Boogschutter
Je kunt het gevoel hebben vandaag dat je met iedereen ruzie krijgt. Zorg dat je wat afstand houdt, pas op je woorden vandaag. Je zit emotioneel wat gespannen in je vel.

Steenbok
Je kunt op het emotionele vlak snel geprikkeld zijn. Dit maakt dat je soms in gesprekken met anderen de dingen te snel persoonlijk maakt. Blijf relativeren in deze dagen.

Waterman
Het is een top tijd voor jou, een tijd om alles mooier en intenser te maken. En een tijd om je liefdes- en sociaal leven te vernieuwen, fraaier en beter te maken.

Vissen
Soms lijkt alles wat tegen te zitten maar dan zou jij eigenlijk op je best moeten zijn. Laat zien dat jij onder alle omstandigheden kan presteren. Je bent een meesteres in aanpassen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good