Glamours daghoroscoop: dinsdag 23 juli

Er is iemand in je omgeving die wat ouder is, maar die toch iets spannends bij je oproept

Gadget, Smartphone, Technology, Ipad, Electronic device, Communication Device, Cellular network, Electronics, Portable communications device, Mobile phone,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Soms lijkt alles wat tegen te zitten maar juist nu zou jij eigenlijk op je best moeten zijn. Laat zien dat jij onder alle omstandigheden kan presteren en je ook niet laat kisten.

Stier
Mocht je voor een baas werken en wil je hogerop, ook voor deze dingen is het voor jou een gunstige tijd dus grijp je kansen. Je hebt je charme en uitstraling nu mee.

Tweelingen
Je weet waarschijnlijk nu de vinger op de gevoelige plek te leggen maar zorg dat je je woorden niet alleen richt op de ander. Reflecteer en kijk ook naar jezelf en de rol die je inneemt.

Kreeft
Trek je mooie kleren aan en ga op stap vandaag. De gloed van Venus straalt al op jou. Jij hebt complimentjes nodig dus ga ze scoren zodat je jezelf weer mooi vindt.

Leeuw
Ook al ben je enigszins vermoeid, voor goede seks mogen ze jou altijd wakker maken maar ook voor een feestelijk uitje ben je nu wel in. Het is tenslotte zomer en jij doet weer graag mee.

Maagd
Er is iemand in jouw omgeving die wat ouder is, maar die toch iets spannends in jou oproept. Is het lust of bewondering? Weet je al wat je er mee wilt of blijft vooral de gedachte eraan leuk.

Weegschaal
Neem ook vanavond de tijd voor ontspanning. Ga naar yoga of een ander meditatief iets en gebruik dit om weer in contact te komen met je diepere ik. Accepteer dat alles iets minder is.

Schorpioen
Het kan lijken alsof je vandaag niet zo goed uit je woorden komt. Dus als je iemand ontmoet die je leuk vindt, houd daar dan rekening mee. Misschien is stotteren ook wel charmant.

Boogschutter
Voor jou is vriendschap zeer belangrijk dus nodig iemand uit of ga naar diegene toe en praat even alle ergernissen van je af, het lucht op. Maar laat die ander ook aan het woord.

Steenbok
Het is een tijd waarin je sneller conflicten krijgt met vrouwen. Je hebt weinig geduld en vindt al gauw dat de anderen zeuren. Maar eigenlijk ben jij degene die weinig kan hebben.

Waterman
Zorg dat je vandaag nog iets aparts gaat doen want als jij je goed voelt, dan bezit jij een grote drive om iets goed neer te zetten waar je anderen blij mee kunt maken.

Vissen
Als je iemand ziet die onbereikbaar is of precies het tegenovergestelde denkt als jij, ga dan juist de uitdaging aan om hem te leren kennen. Het vergroot sowieso je wereld.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good