Glamours daghoroscoop: woensdag 24 juli

Je kunt je wat storen aan je omgeving

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Soms moet jij je energie kwijt kunnen door op een zeer fysieke manier diep te gaan. Zorg dat je je fysieke grenzen tegenkomt vandaag en op die wijze weer je rust vindt.

Stier
Als jij dichtbij jezelf kan blijven, wordt dit een leuke dag. Je kunt nu de meest vreemde mensen ontmoeten en dat is best interessant. Wees gewoon jezelf, meer is niet nodig.

Tweelingen
Als je geld uitgeeft zorg dan dat je er niet mee in de problemen komt want je kunt momenteel een groot verlangen hebben om teveel te kopen. Alles lijkt mooi en leuk.

Leeuw
Jij weet vandaag heel goed aan te geven wat je verwachtingen zijn, maar meer nog hoe je denkt deze te kunnen bereiken. Je bezit nu de power om dit ook echt in gang te zetten.

Maagd
Dit wordt een druk dagje waarin het lijkt alsof je teveel energie verliest in allerlei kleine doe dingetjes. Verdrink er niet in. Verdrinken in details is de valkuil van de maagd.

Weegschaal
Jij wilt vandaag niets liever dan veroverd en overladen worden met complimentjes. Dit maakt jou weker dan week nu je wat minder goed in je vel zit en laad je op.

Schorpioen
Je kunt het gevoel hebben dat je op de één of andere manier wordt uitgedaagd door iemand, laat je niet op de kast krijgen door deze persoon. Waarschijnlijk is hij/zij het niet eens waard.

Boogschutter
Jij weet heel goed wat je plichten zijn maar toch ben je in staat om er een bijzonder leuke dag van te maken voor jou en je liefje. Trek er samen op uit.

Steenbok
Jij bent vandaag als een vulkaan en waarschijnlijk moet je je overdag inhouden. Echter vanavond wil jij een eruptie meemaken die een ontlading geeft van alle ergernissen die je voelt.

Waterman
De romantiek en liefdesperikelen zijn weer echt terug in jouw leven. Laat er geen gras over groeien, zorg juist dat je ten volste geniet in deze week want hierna kan het wat minder worden.

Vissen
Je kunt je wat storen aan je omgeving. Dit komt omdat je het lastig vindt dat anderen jou niet goed begrijpen. Houd die mensen bij wie je dat sterk voelt, voor de zekerheid op afstand.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good