Glamours daghoroscoop: donderdag 25 juli

Vandaag zou je wel eens zeer emotionele gesprekken kunnen voeren

Games, Illustration, Blackboard, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Zoek vandaag eens wat oudere mensen op en vraag hen eens hoe zij reageren wanneer alles niet vanzelf gaat. Wie weet krijg je een zeer goed advies, zij hebben inmiddels genoeg ervaring.

Tweelingen
Jij voelt vandaag een gezonde vorm van agressie door je heengaan. Vandaar dat het een goede dag is om vervelende zaken die zijn blijven liggen op te pakken.

Kreeft
Meestal ben je meegaand van aard, maar nu wil je toch ook duidelijk maken wat je verwacht van degenen die van je houden. Je bent zeer goed in staat om je gevoelens te verwoorden.

Leeuw
Jij zit vandaag beslist op de praatstoel en je weet precies hoe je je omgeving moet entertainen om te krijgen wat je hebben wilt. Je werkt enthousiasmerend uit op de anderen.

Maagd
Je kunt vandaag op het emotionele vlak in een conflict komen omdat jouw behoeftes kunnen botsen met die van degene die je lief hebt. Blijf ook enigszins rationeel.

Weegschaal
Ga de stad in om te shoppen, kijk om je heen, doe vervolgens een drankje in een leuk barretje, maak oogcontact met iemand, wie weet volgt er een praatje en krijg je de aandacht waar je naar verlangt.

Schorpioen
Jij moet gewoon vanavond eerst lekker gaan sporten en dan geheel ontspannen tegen je geliefde aankruipen. Maak ruimte voor elkaar, ga lekker kroelen, bijpraten en laat je verwennen.

Boogschutter
Vandaag zou je wel eens zeer emotionele gesprekken kunnen voeren waarin de anderen jou compleet in vertrouwen durft te nemen. Kom niet gelijk met oplossingen voor de boeg, luister.

Steenbok
Jij bent aan het zweven en kunt zo hard gaan in de dingen die je wilt, dat je de zakelijke dingen wat uit het oog verliest. Als je vakantie hebt is dat geen probleem, zo niet let dan op.

Waterman
Verras je geliefde met opwindende appjes zodat, als je elkaar ontmoet, er weinig nodig is om de liefdesvlam tussen jullie te laten oplaaien. Jij hebt namelijk passie nodig.

Vissen
Lustgevoelens heb jij meer dan genoeg nu, maar je moet je geliefde even de tijd gunnen om op jouw tempo mee te komen. De planeet van de lust heeft jou in de ban.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good