Glamours daghoroscoop: vrijdag 26 juli

Je verlangen naar liefde kan groots en intens aanvoelen

Games, Technology, Hand, Recreation, Gadget, Illustration,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Je kunt vandaag wat gevoelig zijn voor kritiek. Laat je goede gevoel hierdoor niet wegnemen maar bekijk wat je ermee kunt en zorg dat je vanavond met gelijkgestemden bent.

Stier
Een Stier is een genotzuchtig wezen of het nu gaat om eten drinken of seks. Gun jezelf vandaag op één van deze vlakken een klein feestje van overvloed en opwinding.

Tweelingen
De boog kan niet altijd gespannen staan. Ga er vandaag daarom lekker op uit om gewoon te genieten, al het andere komt later dan wel weer. Geniet van de avondzon op een gezellig terras.

Kreeft
Waarschijnlijk heeft jouw charmante uitstraling gevolgen voor iemand die ‘t zich eigenlijk niet kan permitteren om op jou verliefd te worden. Speel niet met andermans gevoelens.

Leeuw
Je verlangen naar liefde kan groots en intens aanvoelen. Wees voorzichtig als je je van de week inlaat met iemand bij wie het alleen om de seks gaat. Blijf goed nadenken.

Maagd
Zorg dat je fijne en lekkere spullen in huis haalt want vanavond ben jij in staat om je van je beste kant te laten zien. Verwen diegene die jij lief hebt en maak er jouw avond van.

Weegschaal
Jij hebt behoefte aan fysiek contact en voor jou is dit dat je weet dat je de dingen niet alleen bedenkt maar ook echt kunt zijn. Zorg voor de juiste ambiance.

Schorpioen
Dit kan een wild avondje worden want hoe later het wordt, des te losser jij je gaat voelen en des te meer passie er uit jouw uitstraling spreekt. Een schorpioen straalt seks uit.

Boogschutter
Geniet van deze avond en ga er lekker op uit, Party is het devies! Maak er een knotsgekke avond van, één waarin je je helemaal kunt uitleven en je kunt zijn wie je bent.

Steenbok
Laat je een beetje leiden door je liefje zodat deze mee kan gaan in het tempo dat je aan de dag legt wanneer je ergens te enthousiast voor raakt. Laat je leiden dit keer.

Waterman
Dit zou een heerlijke lome dag moeten worden waarin jij de rol hebt van degene die niets hoeft te doen maar compleet verwend wordt. Zorg dat je de juiste signalen afgeeft.

Vissen
Vandaag moet je jouw eigen weg gaan, je energie opladen en uitleven zonder dat iemand daar last van heeft. Je hebt ontspanning nodig om weer dicht bij jezelf te komen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good