Glamours daghoroscoop: zaterdag 27 juli

Als je iemand wilt veroveren doe het dan vannacht

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Jij kunt wat druk en energiek zijn vandaag. Blijf ontspannen en zorg dat je geniet van deze dag waarin je door menigeen aangesproken kunt worden om wat voor hen te doen.

Stier
Je bent als een bronzige stier vandaag. Je driften zijn opvallend aanwezig en jij hebt dan ook duidelijk behoefte aan heftig fysiek contact, zodra je de zon op je huid voelt stralen.

Tweelingen
Wees samen met je geliefden aardig voor iemand in jullie omgeving die het niet zo goed heeft. Verras deze met jullie aandacht en liefde. Dit maakt iedereen blij.

Kreeft
Je voelt je in de liefde zelfverzekerd. Vandaar dat je vannacht alles durft te zeggen waar je naar verlangt en wat je seksueel wilt uitleven. Wees zo open mogelijk.

Leeuw
Waarschijnlijk heb je bepaalde klusjes al geruime tijd voor je uitgeschoven en kom je er niet onderuit om deze vandaag aan te pakken. Pak aan wat je moet doen.

Maagd
Jij moet en zal vandaag bruisen van de energie en als je iemand wilt veroveren doe het dan vannacht want jij staat geheel op scherp en al jouw verfijnde liefdesmanieren ook.

Weegschaal
De planeet van schoonheid en liefde die bij jou hoort, staat even niet zo prettig voor jou. Misschien merk je dat er wat sneller spanning is tussen jou en je geliefden.

Schorpioen
Vandaag vind jij het niet erg om de slaaf in de liefde te zijn. Je bent sensitief en je hebt zeer veel te geven op het gevoelige vlak. Je hebt vandaag een lief nodig om je honger te stillen.

Boogschutter
Aan plichten heb je een broertje dood maar waarschijnlijk moet jij vandaag je wat schikken naar de wensen van de mensen om je heen. Maak je hier niet te druk om.

Steenbok
In de zomer staan de planeten tegenover jouw winterteken. Je hebt de anderen nu meer nodig dan anders. Zorg dat je mensen bij je binnen laat, om het vuur in je kachel op te stoken.

Waterman
Erger je niet als er afspraken staan die jouw basic behoeften even in de weg staan. Je hebt nog een hele avond en nacht voor je om te vieren dat het zomer is.

Vissen
Soms is een vis een piranha of een zeepaardje en vandaag mag jouw liefje kiezen welke rol jij in bed aanneemt. Een visje houdt wel van de wereld van fantasie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good