Glamours daghoroscoop: maandag 29 juli

Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Pink, Illustration, Art, Space, Graphic design, Moon,
Sandra de Kuiper

Glamour’s astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Krop dingen niet op totdat je als een vulkaan uit elkaar barst. Probeer tijdig open te zijn naar je geliefden en geef de twijfel van beide kanten een kans, dat is nu het beste.

Stier
Je vindt het lastig dat je wat timide bent maar eigenlijk heb jij daar meer last van dan de geliefden om jou heen. Durf onzeker te zijn en ga voor je eigen verlangens.

Tweelingen
Je kunt wat moeilijk uit je woorden komen en vandaar dat je wat geërgerd kunt zijn. Probeer te vermijden dat de anderen met woorden jouw gevoelens gaan overrulen.

Kreeft
De kriebels gaan nogal te keer in jou en je kunt daardoor op die momenten soms de neiging hebben om degene die je op het oog hebt, teveel te willen bezitten. Dit geldt zeker als je verliefd bent.

Leeuw
Trek er samen met een geliefde op uit en laat even alles achter je. Zorg vooral dat je niet onder de mensen hoeft te zijn, waar je toch geen zin in hebt. Geniet van je naasten.

Maagd
Zorg dat je deze week weinig hoeft te doen. Het is tijd om uit te rusten en een beetje te mijmeren over wat jou het afgelopen jaar aan geluk en liefde opgeleverd heeft.

Weegschaal
Je kunt het gevoel hebben dat je veel zelf moet doen en dat is niet de rol waar jij het liefst in zit, maar weet dat je dat wel aan kunt. Soms is dit ook goed voor je zelfvertrouwen.

Schorpioen
Voor jou is deze week een tijd om te zorgen dat je niet teveel hoeft te doen. Zorg ook dat je met je weinige energie wegblijft van mensen die te veel op jou leunen.

Boogschutter
Vandaag zit je wat rustiger in je vel en het is dan ook een goede dag om ‘s avonds met je lief eens belangrijke financiële zaken door te nemen, want het geld kan hard gaan.

Steenbok
Soms is het fijn om weg te gaan en de warmte van de zomerzon op je lijf te voelen. Zorg dat je genoeg vrije tijd maakt om te genieten van heerlijk niks doen in deze zomer.

Waterman
Jij vindt het lastig wanneer de dingen om jou heen te emotioneel en te persoonlijk worden, maar wat doe je met die behoefte van jouw geliefde of vriendinnen?

Vissen
Jij gaat zwierend door de straten tijdens deze zomerse dagen. Je bent je bewust van het feit dat je met jouw subtiele manier van flirten heel wat voor elkaar krijgt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good