Glamours daghoroscoop: dinsdag 30 juli

Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Gadget, Smartphone, Technology, Ipad, Electronic device, Communication Device, Cellular network, Electronics, Portable communications device, Mobile phone,
Sandra de Kuiper

Glamour’s astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Jij hebt vandaag de behoefte om verzorgd te worden, je wil complimentjes maar bovenal dat die ander zorgt dat je je lekker voelt en heerlijk mag niksen de hele dag.

Stier
Er kunnen wat spanningen ontstaan in jouw sociale leven. Wees niet te star en probeer open te blijven staan voor andere meningen. Anders kom je te koppig over.

Tweelingen
Voor jou kan het raadzaam zijn om je vandaag wat af te sluiten. Probeer even naar binnen te keren om zo jezelf weer in contact te brengen met je gevoelswereld.

Kreeft
Je bent wat dromerig vandaag. Je wil gewoon lekker relaxed met vrienden samenzijn en/of je verbonden en veilig voelen in de armen van je geliefde op een mooi wit strand.

Leeuw
Er stroomt een hele hoop liefde in jouw richting. Zorg dat je niet naast je schoenen gaat lopen en maak de juiste keuzes, anders word je oppervlakkig.

Maagd
Je kritische oog maakt ‘t voor jou en de anderen die met jou omgaan, soms lastig om dingen te laten liggen of genoegen te nemen met minder. Bedenk wel dat het vakantietijd is.

Weegschaal
Voor jou is harmonie in de liefde zeer belangrijk, vandaar dat je soms wat schippert met de waarheid. Durf desalniettemin vandaag te vertrouwen op je intuïtie in de liefde.

Schorpioen
Doordat je misschien niet zo goed in je vel zit, kun je geneigd zijn om geluk of kleding te kopen. Zorg dat je het niet te bont maakt, het is tijd om gewoonweg uit te rusten.

Boogschutter
Je kunt niet altijd een feestnummer zijn. Het is soms gewoon belangrijk dat je beseft dat de plichten van alledag voor gaan. Zijn die klaar, spring dan gerust uit de band.

Steenbok
Soms kunnen dromen ruw verstoord worden. Waak vandaag voor te grote slordigheid op het emotionele en financiële vlak en dan blijven de dromen mooi in tact.

Waterman
Soms is de liefde voor jou iets vreemds, je kunt door je onafhankelijkheidsdrang liefde wel eens verwarren met vriendschap. Zeker bij een vrijgezel kan dit vandaag een thema zijn.

Vissen
Vandaag ben jij als een grote walvis en als jouw liefje enigszins in je buurt komt kun je deze geheel verslinden. Beklem je lief niet teveel met jouw grootse gevoelens.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good