Dit is de beste hoofdtelefoon voor in de stad

JBL ontwierp een hoofdtelefoon die perfect te gebruiken is in rumoerige steden

jbl-live-koptelefoon
JBL

Als je in een stad woont, zie je ze overal om je heen: mensen met oordopjes of hoofdtelefoons. Ze luisteren muziek op de fiets, kijken Netflix in de trein of liggen in het park met een podcast. Héél fijn, die hoofdtelefoons, maar er kunnen wel een paar nadelen aan vast zitten.

Soms overstemt de omgeving jouw geluid, waardoor je niet langer van je podcast kunt genieten. Of er komt een bekende naast je fietsen, waarna jij klungelig je hoofdtelefoon probeert af te zetten en verstrikt raakt in de kabel terwijl je je kennis niet kunt verstaan met die muziek in je oren. Herkenbaar? Geen zorgen, daar heeft JBL iets geniaals op bedacht.

JBL Live: de hoofdtelefoon voor in de stad

Het speaker- en hoofdtelefoonmerk komt met een nieuwe serie hoofdtelefoons, die speciaal ontworpen zijn voor in de stad: JBL Live. De Live 400BT, Live 500BT en Live 220BT hebben allemaal TalkThru, wat betekent dat je de muziek kunt uitzetten door op een knopje te drukken. Extra fijn: de hoofdtelefoons zijn kabelvrij. Zo kun je dus wél makkelijk met je kennis kletsen, zonder half van je fiets te tuimelen.

Ook is er een Ambient Aware-functie, waarmee je kunt bepalen hoeveel achtergrondgeluiden je wil toelaten. Ben je in het verkeer, dan kun je wat meer geluid binnenlaten (voor je eigen veiligheid). Bij de Live 650BTNC hoofdtelefoon gaat JBL nog een stapje verder: zit je in een overvolle trein met gillende kinderen en groepen kletsende mensen, dan zet je het achtergrondgeluid gewoon lekker uit met behulp van de Noise Cancelling-optie. Scheelt je hoofdpijn én een hoop geërger.

Je persoonlijke assistent
Dat is nog niet alles. JBL lanceert iets nieuws in de gehele Live-serie. De hoofdtelefoons hebben een ingebouwde spraakbesturing, die je hands-free kunt gebruiken. Ben je verdwaald op de fiets? Google Assistent helpt je verder. Wil je het nieuwe nummer van Beyoncé luisteren? Duw op je linkeroortje, geef een spraakcommando en you got it.

Getest door influencers
Bekende YouTuber Marije Zuurveld probeerde de Live hoofdtelefoon uit. Ze voerde een dag lang opdrachten uit in Rotterdam, terwijl ze instructies kreeg van mede-influencer Nesim Najih. Ze werd door de stad vervoerd in een fietstaxi. Raad eens hoe Marije het ervan afbracht? Ondanks het rumoer en de drukte van de stad voerde ze de opdrachten perfect uit. Door die handige hoofdtelefoon, dus.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good