Glamours daghoroscoop: donderdag 1 augustus

Zoek je sterrenbeeld op en lees mee

Games, Illustration, Blackboard, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Je voelt je een beetje uitgedaagd door iemand waar je eigenlijk niet zo’n goede band mee hebt. Is het seksueel of vriendschappelijk of nog erger irritatie? Let op je driften vandaag.

Stier
Het gevoel dat je van alles moet, kan jou vandaag naar de keel vliegen. Zorg dat je je niet teveel afzet tegen verplichtingen zodat je tijd overhoudt voor leukere dingen.

Tweelingen
Iets kan jou vandaag even volledig van je stuk brengen en dat kan heel bevrijdend werken. Zorg dat je jezelf blijft en neem het goede van de gebeurtenis in je op.

Kreeft
Schiet vandaag niet uit je slof als je niet direct krijgt wat je wil van je geliefde. Beschouw het als een uitdagende strijd, wie wint mag een spannende opdracht geven.

Leeuw
Jij bent niet echt in een kletsstemming vandaag, jij wil je hartstocht fysiek kunnen uiten. Die gesprekken over allerlei sociale dingen ben je eigenlijk wel wat zat.

Maagd
Jij bent meestal wel nuchter maar vandaag kan iemand jou behoorlijk uit het lood slaan omdat deze gewoon doet waar hij zin in heeft. Neem er een voorbeeld aan en gooi ook jouw remmen los

Weegschaal
Dit is een uitstekende dag om met je vrienden door te brengen. Ga lekker eten en praten over de liefde en deel de dromen die je zoal hebt. Ga niet alleen luisteren, maar uit ook jouw idealen.

Schorpioen
Zorg dat je samen kunt genieten van een heerlijke luie dag met mensen die je vertrouwt en lief hebt. Hierdoor kun jij lekker bijtanken en de nieuwe week prima aan.

Boogschutter
Er kan iemand in jouw omgeving zijn die zich ineens aan jou begint te storen. Vraag je af hoeveel ruimte jij zelf inneemt, als je goed in je vel zit, ben je soms behoorlijk aanwezig.

Steenbok
Het is een tijd waarin je niet zoveel energie hebt en het kan daarom goed zijn dat anderen jou nu eens helpen en niet andersom. Desnoods ga je niet al te opvallend delegeren.

Waterman
Je bent in een wat mallotige stemming, ga er lekker met je vrienden op uit. Het zal een verhelderende uitwerking op je hebben om je verbonden en ook vrij te voelen.

Vissen
Je voelt een sterke drang in je opwellen om dát te doen waar je zin in hebt en die vrijheid wil je je niet af laten nemen. Doe het openlijk en glip niet weg als een klein visje.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good