Glamours daghoroscoop: vrijdag 2 augustus

Zoek je sterrenbeeld op en lees mee

Games, Technology, Hand, Recreation, Gadget, Illustration,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Het is een echte doe-dag, ga daarom iets doen waarin je zowel je fysieke als mentale energie in kwijt kunt. Gebruik je energie voor dingen waar je later ook wat aan hebt.

Stier
Dit zou wel eens een gekke dag kunnen worden, eentje die eindigt met een verrassend einde, wees alert! Er is iemand die jou op het oog heeft; in goede of in kwade zin?

Tweelingen
Vandaag kan iemand zich zeer gevoelig naar jou opstellen. Probeer niet direct alles mentaal op te lossen maar voel gewoon mee en kijk wat dit met je gaat doen.

Kreeft
Zorg dat je tijd maakt dit weekend om echt samen wat te doen waardoor jouw natuurlijk verlangen naar harmonisch samenzijn met al je geliefden, gevoed wordt.

Leeuw
Dit kan wel eens een te gekke dag worden, want er hangt een verrassing in de lucht. Wie weet heeft je liefje of één van je vriendinnen wel een heel gek plan voor je verjaardag.

Maagd
Het is tijd om te relaxen dus laat je verplichtingen los en zorg dat je met je geliefde samen een fijne avond hebt waarin in je zonder poespas heerlijk samen kunt zijn.

Weegschaal
Er is iemand die jou gevoelsmatig onzeker kan maken maar vraag je af welk belang deze erbij heeft. Wil hij misschien stoken in een goede relatie of wil hij wat anders?

Boogschutter
Er hangt iets gevoeligs in de lucht. Wees lief en zacht voor de anderen en breng je warmte over, zodat men zich prettig en beschermd bij jouw energie kan voelen.

Steenbok
Vertrouw op je eigen koers, ook als de communicatie niet geheel vlot met iedereen. Daar valt namelijk, met wat tact, genoeg aan te doen om alsnog een fijne dag te hebben.

Waterman
Geef toe aan de verlangens van je liefje en blijf niet langer rationeel toekijken. Durf jezelf ook in het ongewisse te storten en toon je passie. Dat heeft een relatie nodig.

Vissen
Je voelt hoe de ogen van anderen over jouw lichaam heen glijden en dat windt jou best op. Neem dat gevoel mee naar je geliefde en laat deze je bron van binnen opwarmen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good