Glamours daghoroscoop: zaterdag 3 augustus

Zoek je sterrenbeeld op en lees mee

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Zorg dat je met je spontaniteit en enorme dosis energie rekening houdt met andermans gevoelens. Met een beetje tederheid gaat jouw geliefde een heel eind met jou mee

Stier

Een intens vreugdevuur van verlangen leeft in jou en als het goed is, helpt jouw geliefde jou om je onzekerheid te overwinnen. Zo lukt het je je verlangen om te zetten in daden.

Tweelingen

Er zou vandaag wel eens op je gejaagd kunnen worden, want er is iemand die graag zijn/haar liefdespijlen op jou richt. Speel het spel mee en wees die ondeugende Tweeling.

Kreeft

Dit zou wel eens een verfrissend dagje kunnen worden. Je krijgt de kans om in jouw sociale leven een geheel andere kant te beleven. Misschien een keer wat minder zorgzaam zijn?

Leeuw

Vandaag, maar ook van de rest van de week, moet je het allerbeste uit jezelf halen. Alle planeten staan zo goed voor jou, dat je nu een begin kunt maken aan een prachtig liefdessprookje.

Maagd

Het is tijd om er samen met je/een geliefde op uit te trekken en iets spannends te doen. Trek daarom iets leuks aan, zoek een avontuurlijke plek op en maak er een spannende dag van.

Weegschaal

Het is weekend, steek de kaarsen aan vanavond en maak een goede fles wijn open, kruip dicht tegen je lief aan. Het is een mooie nacht om intens te genieten van elkaar.

Schorpioen

Jij hebt behoefte aan concrete en tastbare veiligheid. Je wil degene die je lief hebt dichtbij je hebben en ’t gevoel beleven dat je samen de wereld aan kunt vanwege jullie onderling steun.

Boogschutter

Dit is een echte doe dag voor jou. Je moet eruit en leuke dingen doen, dus ga lekker bijtanken en genieten van al het goede wat ‘t leven biedt. Zoek vooral de natuur op.

Steenbok

Als je een relatie hebt, ga dan samen de hort op. Daag elkaar een beetje uit en plaag elkaar om je hunkering te vergroten tot dit in een onbegrensd verlangen explodeert.

Waterman

Je bent in een ondeugende stemming en jij wil bepalen hoe het vandaag eraan toe gaat. Laat je daarom gaan en wees niet te beheerst. Volg je gevoelens en zorg dat je geniet.

Vissen

Je geniet met volle teugen van de aandacht die je krijgt, het maakt je passievol en behoorlijk actief in het nemen van initiatieven. Maak je eigen dag vandaag.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good