Glamours daghoroscoop: zondag 4 augustus

Zoek je sterrenbeeld op en lees mee

Games, Illustration, Technology, Animation, Electronic device, Recreation, Graphic design, Ipad,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Het kan even lijken alsof er geen spanning aanwezig is tussen jou en je lief, maar als jij het initiatief neemt dan barst in die ander vanzelf de aantrekkingskracht uit.

Stier

Je kunt je vandaag wat mat voelen, maar je verlangt naar tederheid en je wil je geliefd voelen. Zoek de mensen op die jou lief hebben of laat je beminnen door je lief.

Tweelingen

Je moet je even over een bepaalde barrière heen zetten, maar als jij die genomen hebt dan begint de dag pas goed. Reageer niet teveel vanuit je ratio, laat je gevoelens zien vandaag.

Kreeft

Jij hebt sterk de behoefte om heel dicht bij jouw dierbaren te kunnen zijn. Voor de mensen die echt bij jou horen is het natuurlijk fijn dat je zo zorgzaam kunt zijn.

Leeuw

Dit is een mooie dag en je voelt de liefde door je heen stromen. Je kunt op jouw bombastische manier laten blijken hoeveel jij te geven hebt en als jij straalt schijn je als de zon.

Maagd

Vandaag moet jij naar je lief het initiatief maar eens nemen en wel met een dodelijke precisie zoals jij dat kunt als Maagd. Je weet de gevoelige plekjes van je geliefde te vinden en te strelen

Weegschaal

Vaak vind je het lastig om assertief te zijn maar er is een goede kans dat je daar nu niet onderuit komt. Zeg gewoon wat je van iets vindt als je je aan iemand ergert.

Schorpioen

Zorg dat je samen kunt genieten van een heerlijke luie dag met mensen die je vertrouwt en lief hebt. Hierdoor kun jij lekker bijtanken en de nieuwe week prima aan.

Boogschutter

Soms is het goed om wat gas terug te nemen en alleen met je geliefde te zijn. Het helpt je om de liefdesband te verdiepen met goede gesprekken en seksueel terug te gaan naar jullie basis.

Steenbok

Je voelt je wat gevoeliger dan anders en je hebt duidelijk behoefte aan tederheid. Zo kun je gemakkelijker contact krijgen met je emoties en aan deze anderen tonen.

Waterman

Zo af en toe heb jij de behoefte om er even helemaal tussenuit te breken. Maak je naasten duidelijk dat het niet aan hen, ligt een Waterman heeft nu eenmaal wat tijd voor zichzelf nodig.

Vissen

Je kunt het gevoel hebben dat je in je liefdesleven teveel moet dragen en daar heb je nu niet de puf voor. Zorg dat je je niet teveel opoffert voor hen die je lief hebt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good