Yay! Er komt een gigantische ballenbak voor volwassenen bij Ikea

Onze gebeden zijn verhoord

ballenbak-hakken
Ethan Haddox

Naast de Zweedse gehaktballen en betaalbare meubels is er nu nóg een reden om naar de Ikea te gaan. De vestiging in Groningen wordt momenteel verbouwd. Op 4 september start de officiële openingsweek vol speciale acties (zoals één minuut gratis winkelen!) en feestelijke activiteiten.

Klanten verzochten Ikea massaal om één ding aan de week toe te voegen: een enorme ballenbak. Uw wens is Ikea's bevel, want die ballenbak komt er.

Ballenbak in Ikea Groningen tijdens de openingsweek

We hebben het niet over een miniballenbak, waar alleen kinderen in mogen spelen. Nee nee, het gaat over een grote ballenbak voor volwassenen, die in het magazijn van de winkel staat. Er is zelfs een grote glijbaan die uitkomt in de bak met duizenden ballen.

ikea-ballenbak-glijbaan-groningen
Ikea

Enjoy it while it lasts, want de ballenbak staat er slechts een week. Na de openingsweek van het filiaal is het magazijn weer gewoon een speelvrije zone. Maar hé, als Ikea één keer naar haar klanten luistert, doet de woongigant dat vast nog eens. Iemand die een petitie wil starten voor permanente ballenbakken voor volwassenen in alle filialen?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good