Avond Avonturen: 'Dit speeltje kan toch niet zómaar verdwijnen?!'

Dit is zo gênant

seksavontuur
CoffeeAndMilkGetty Images

Misha Margarittha (30) is - als relatief “nieuwe” hoofdstadbewoner - in de loop der jaren in opvallende situaties beland, waarna ze Avond Avonturen startte. In haar verhalen schrijft ze over lust, liefde en alles daartussenin.

'Ik pak hem vast aan en druk zijn gezicht tegen mijn warmste plekje'

Vorige week begon Misha al met dit verhaal over haar ex, die haar beveelt €200 in de sexshop te besteden. Vandaag deelt ze het tweede deel.

De zon schijnt en ik ben gesloopt na alle nieuwe indrukken van de afgelopen week. Daarmee is niet bepaald een mood gezet voor een geil avondje met mijn ex-something. Maar ik ben vastberaden deze afspraak door te laten gaan en na wat overuurtjes te hebben gedraaid, fiets ik richting huis om te douchen, scrubben en scheren.

Tijdens het douchen ontvang ik voicenotes waarin hij meer vertelt over zijn dag, gevolgd door een bericht met zijn adres. Omdat hij zojuist heeft verteld dat hij al de gehele middag op het terras biertjes heeft gedronken, sla ik zijn aanbod - om mij met de auto op te halen - af en vertel hem dat ik wel met de trein zijn kant op kom. ‘Nee, schatje, ik kan je gewoon komen halen’, probeert hij nog. Gelukkig heeft hij niet veel overtuiging nodig en besluit ik op eigen houtje naar zijn nieuwe woonstad af te reizen. Bij aankomst staat hij, inclusief puppies, te wachten op het station. We groeten elkaar met een zachte, lieve kus en hij staat erop om mijn tas over te nemen. Onder het lopen door praten we over koetjes en kalfjes. Hij pakt mijn hand vast en mijn hart slaat een slag over. Soms ben ik ook net een puber.

'Soms ben ik ook net een puber'

Welcome to my crib

Zijn huis is relatief dichtbij het station en we arriveren bij een tuinhekje - dat hij met het grootste gemak open zwaait, waarna hij richting de grote glazen pui loopt. Op het eerste oog is het een relatief standaard hoekwoning, tot je binnentreedt; met drie verschillende levels, prachtige warme kleuren op de muren, zorgvuldig uitgezochte designer meubels en zijn hele leven in verhuisdozen, bewijst deze woning alles behalve standaard te zijn. Ik kijk mijn ogen uit. Het huis is nog mooier dan hij heeft omschreven. Ik vraag waar het toilet is en zodra ik het licht aan knip zie ik dat er maar een aantal dingen in zijn huis zijn uitgepakt, waaronder een tegeltje dat ik hem twee jaar geleden cadeau heb gedaan. Enigszins vereerd en ontroert ontpoppen de vlinders zich in mijn onderbuik en beginnen druk te fladderen.

Als ik het toilet verlaat, roep ik zijn naam. ‘Waar ben je dan?’, vraag ik, als ik plots twee handen van achter mij over mijn heupen heen voel bewegen. Hij pakt me vast en duwt me richting de trap naar de slaapkamer. ‘Lopen!’, is het enige dat hij uitbrengt. Zijn dominantie is altijd iets waar ik lekker op ga en dus sputter ik niet tegen. In de slaapkamer gaat hij, met zijn 1,85 meter, voor me staan en duwt me voorover gebogen op het bed, waarna hij met één hand de string onder mijn jurk vandaan tovert en zijn lange getatoeëerde vingers langzaam in en uit me beweegt.

Open kraan

Het is alsof iemand de kraan volledig heeft opgedraaid, want ik voel dat er een gigantische hoeveelheid vloeistof rond zijn vinger verzameld en tussen mijn schaamlippen nestelt. Met iets meer vaart onderzoekt hij hoe ik van binnen voel en zonder het goed door te hebben, zak ik door mijn knieën, waarna hij mij met een arm, om mijn middel, optilt en met mijn gezicht richting het plafond op het bed smijt. De onderkant van mijn jurk zit inmiddels rond mijn middel en uit onrust rukt hij het over mijn hoofd heen. Daarmee vliegt ook mijn bril door de kamer en ondanks het delicate montuur besluit ik hier later naar te zoeken.

Volledig gekleed laat hij zich naast mij op het bed vallen, om zich in rap tempo te ontdoen van zoveel mogelijk kledingstukken. In alle haast en geilheid zijn we vergeten de slaapkamerdeur te sluiten en als ik opkijk zie ik twee paar glimmende ogen naast het bed staan. Ondanks dat de puppies waarschijnlijk niet helemaal doorhebben waar ze naar kijken, voel ik me plots heel naakt en bekeken. In een poging ze terug te leiden naar de woonkamer, staat mijn ex-something op en loopt richting de deur. ‘Hey, waar zijn die speeltjes eigenlijk?’, vraagt hij. Gezien ik zelf de inkopen heb gedaan, had ik deze vraag kunnen verwachten en toch ben ik een beetje van mijn stuk gebracht. De opwinding van het kopen bracht meer bij mij teweeg, dan het daadwerkelijk uitpakken en gebruiken.

Dominant

‘Ik pak het wel even’, antwoord ik terug. Waarop hij resoluut antwoord, ‘Nee, jij blijft precies zo liggen. Vertel me waar ik het kan vinden’. Had ik al duidelijk gemaakt dat ik zijn dominantie mega geil vindt? Bij deze! Na een korte beschrijving hoe te navigeren door mijn tas hoor ik het ritselende geluid van plastic en gevolgd door stappen richting de slaapkamer, waaruit ik kan concluderen dat hij heeft gevonden waar hij naar zocht.

'Gewapend met een tube glijmiddel loopt hij richting het bed'

Als een soort grabbelton graait hij in de plastic zak en haalt er verpakking na verpakking uit. ‘Kon je het niet even uitpakken?’, vraagt hij sarcastisch. Ik besluit de opmerking te negeren om de sfeer niet te verpest. Gewapend met een tube glijmiddel (100% vegan, hoe top is dat) loopt hij richting het bed. In een poging deze met kracht op mij leeg te spuiten, zie ik dat hij stuit op een probleem. Namelijk dat er niets uit komt. Samen lachen we om het feit dat de veiligheidssticker er nog op zit. Na de nodige handelingen te hebben verricht, waagt hij nogmaals een poging, ditmaal met meer effect. De koude gel landt op mijn buik en met een vloeiende beweging smeert hij het uit over mijn bovenlichaam. Met zijn handen op mijn heupen, nestelt hij zijn gezicht tussen mijn benen.

Anal playworld

Plagend bespeelt hij met zijn tong de binnenkant van mijn dijbenen, net zo lang tot ik het niet meer trek en hem duidelijk maak dat het tijd is voor het echte werk. Ik pak hem vast aan zijn donkerblonde haar en druk zijn gezicht tegen mijn warmste plekje. Al hijgend probeer ik mijn orgasme uit te stellen, maar hij weet precies wat hij moet doen en binnen enkele minuten kreun ik het uit van genot. Voldaan steekt hij zijn hoofd op en zonder mij enige rust te gunnen draait hij me om. Omdat ik momenteel geen energie meer in mijn lichaam heb om te bewegen, lig ik in een awkward positie, waarbij mijn onderbenen over de rand van het bed uitsteken. Als ik mijn gezicht zijwaarts draai, zie ik dat hij aan het prutsen is met de verpakking van een buttplug - zonder trilfunctie.

Omdat ik niet eerder dingen in mijn kont heb gehad, afgezien van de occasional vinger, heb ik het kleinste formaat gekozen die te vinden was in anal playworld - zoals ik de seksshop tegenwoordig noem. En zelfs het zien hiervan bezorgt me wat spanning. Ook hij is hiervan op de hoogte en probeert me gerust te stellen met een diepe tongzoen. Missie mislukt, maar de zoen is weer top.

Plastic sensatie

Met nog wat voorspel probeert hij mij tot een meer relaxte status te brengen en ik probeer mijn gedachten zo veel mogelijk te focussen op het moment en niet wat hierna komt. Met één hand zoekt hij naar de tube glijmiddel, die op bed ligt. En het duurt niet lang voor ik weer een koude straal gel voel, ditmaal op mijn onderrug. Met lange halen smeert hij het goedje over en tussen mijn billen uit. ‘Het voelt fijner als je op je handen en knieën leunt, net als bij doggy’, legt hij uit. Met één arm trekt hij mij aan mijn middel omhoog en ik haal diep adem terwijl ik het rubberen puntje van de plug tegen mijn uitgang voel duwen. ‘Schatje, geniet er gewoon van en ontspan’, probeert hij nogmaals en ik luister naar zijn adviezen.

'Schatje, geniet er gewoon van en ontspan'

Zonder al te veel moeite voel ik hoe het plastic geval zich familiair maakt met mijn binnenkant. Wow, deze sensatie ken ik nog niet. Het is alsof alle zenuwuiteinden in mijn lichaam op scherp staan en ik voel de tinteling van mijn kruin tot mijn tenen lopen. Na ons nieuwe speeltje een aantal keer - op laag tempo - in en uit me te hebben bewogen, hoe ik hoe hij onder zijn adem fluistert ‘goed zo, ik wist wel dat je het lekker zou vinden’.

Nieuwe manier van genot

Terwijl ik nog probeer te wennen aan deze nieuwe manier van genot beleven, waarschuwt hij mij dat we van positie gaan wisselen. De plug gelaten op de plek waar hij nu zit (ter verduidelijking: dat is in mijn kont) draait hij mij voorzichtig om en legt me op mijn rug op de rand van het bed. Mijn onderbenen vinden steun op zijn schouders en vanuit deze houding kan ik goed zien hoe hij met haast de verpakking van het condoom met zijn tanden opent en het stukje rubber vervolgens op zijn harde rechte pik afrolt.

Als hij zijn intrede in mijn lichaam doet voel me erg vol. Met langzame lange stoten beweegt hij zich in en uit mij, wanneer ik plots voel dat er iets verandert aan de achterkant. ‘Stop!’, roep ik uit. ‘Wat is er aan de hand?’, vraagt hij geschrokken en enigszins buiten adem. ‘Eh, ja. Dat weet ik niet zeker.’ Met een verwarde blik probeer ik uit te vogelen wat hier zojuist gebeurde. Hij trekt zich volledig terug en ik probeer zittend plaats te nemen op de rand van het bed. Foute keuze.

Missing in action

De plug lijkt zich door mijn onderbuik te boren en het voelt alles behalve fijn. En dus besluit ik op mijn buik te rollen. ‘Kan je het er uit halen?’, vraag ik jammerend. Als hij stil blijft, kijk ik achterom. Hij staat met zijn hand voor zijn mond mijn lichaam te observeren alsof hij een cruciale zet in een schaakspel moet uitvoeren. ‘Ik zou wel willen, maar ik zie het niet meer’, zegt hij. Wat? Hoorde ik goed wat hij net zei? ‘Dit is zo gênant’, zegt ik terwijl ik gelijktijdig niet in lachen en huilen probeer uit te barsten. Het kan toch niet zomaar verdwijnen?

'Dit is zo gênant'

We barsten beiden in lachen uit, al moet ik zeggen dat het huilen mij nader staat. Met een ongemakkelijk vorklift krijgt hij mij van het bed af en ik loop naar de badkamer. Ik hoor hoe hij lachend achter me aan loopt. ‘Nee, ik kan dit wel alleen’, zeg ik voor ik de badkamerdeur sluit en in razend tempo probeer na te denken hoe ik dit ding er weer uit krijg. Tot nu toe ben ik gekomen tot de volgende twee opties: 1. eruit vissen met je vingers en 2. persen - alsof je aan het poepen bent. Ik probeer eerst optie twee uit en merk meteen dat het een combinatie van persen en vingers zal moeten worden. Daar zit ik dan. Op een vrijdagavond, ver van mijn eigen woonstad op de wc te porren in mijn eigen kontgat. Ik had een hoop van deze avond verwacht, maar dit behoorde niet tot de mogelijkheden.

Ver van je bed show

Aan de andere kant van de deur hoor ik hoe zijn lach afsterft en overgaat in stilte. Door de grote hoeveelheden glijmiddel - onder het mom 'dat maakt het makkelijker' - heb ik de grootste moeite het stuk rubber daadwerkelijk vast te pakken. Na een aantal minuten persend en porrend te hebben gegraaid weet ik eindelijk het speeltje te pakken te krijgen en trek het op een langzaam tempo uit mijn lichaam. Met een snelle beweging slinger ik het ding meteen in de prullenbak die in de badkamer staat. Als hij denk dat we dit nogmaals gaan proberen, dan komt hij van een koude kermis thuis. Met het schaamrood op mijn kaken verlaat ik - na het grondig wassen van mijn handen - de badkamer. Hij ligt rustig in bed te wachten tot ik mijn retour maak en nodigt me uit om in bed te komen liggen. ‘Ik kan ook naar huis gaan hoor, dit verpest wel een beetje de avond natuurlijk’, breng ik uit, zonder hem aan te kijken. ‘Nee joh, gek. Doe niet zo raar. Dit soort dingen gebeuren, maak je daar maar niet al te druk over’, beantwoord hij mij.

'Deze avond zit seks er niet meer in bij'

Deze avond zit seks er niet meer in bij mij en ik ben blij dat hij deze onuitgesproken gedachten met mij deelt. Als hij dicht tegen me aan ligt en we al zoenend in elkaar kruipen, merk ik dat ik spastische bewegingen maak op het moment dat zijn hand op mijn bil rust. Dit zorgt voor een slappe lach sessie, waar we niet uit lijken te komen. Na een paar minuten besluiten we de slaap maar eens te zoeken. Na nog vijf keer te hebben gezegd dat het allemaal hoort bij experimenteren, ontspan ik voldoende om weg te zakken in het matras en al dromend herbeleef ik het meest gênante moment van mijn leven - tot nu toe. Bij het ontwaken de volgende ochtend doen we beiden alsof dit nooit gebeurd is en maken we het potje seks af waar we de avond daarvoor aan begonnen waren. Nul attributen; sowieso een tien.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Avond Avonturen