Glamours daghoroscoop: maandag 5 augustus

Zoek je sterrenbeeld op en lees mee

Pink, Illustration, Art, Space, Graphic design, Moon,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je voelt, als single, de vlinders weer in je buik. Je bent sentimenteel en romantisch, kortom trek je stoute schoenen aan en probeer contact te maken met die vlam.

Stier

Je kunt wat mot krijgen met mensen die je nauw aan het hart liggen en dat kan jou naar de keel grijpen. Zorg dat het niet uit de hand gaat lopen en probeer niet koppig te zijn.

Tweelingen

Normaal ben je vlot gebekt, maar vandaag ben je wat meer naar binnen gericht. Zie dit niet als een rem maar als een tijd van overpeinzing die leidt naar verdieping.

Kreeft

Bij Kreeft hoort betrokkenheid en zorgzaamheid en deze pure kracht hangt om jou heen. Jouw hart is vandaag een plaats waar één ieder, die daar behoefte aan heeft, een huis vindt.

Leeuw

Jij kunt vandaag je liefde met veel expressie overbrengen. Je bent vol van vuur en passie en er valt zeer veel te geven aan de mensen die jij lief hebt en voor wie je wil zorgen.

Maagd

Stort niet al jouw energie in je werk of in hetgeen wat niet haalbaar is, maar neem ook de tijd om leuke dingen te doen en/of je vriendschappen goed te onderhouden.

Weegschaal

Jij hebt vandaag hoe dan ook die magische uitstraling en je bent in staat om anderen in de ban te brengen van jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid. Je zwiert!

Schorpioen

Je kunt het gevoel hebben dat je veel zelf moet doen maar vergeet niet dat je daar nu ook de power voor hebt. Het maakt je sterk en toont dat je onafhankelijk kunt zijn.

Boogschutter

Krop de dingen niet op totdat je als een vulkaan uit elkaar barst. Weet dat je als Boogschutter sommige dingen op kunt blazen. Probeer dus ook open te zijn en relativeer je gedachtes.

Steenbok

Al kun jij soms lichtelijk over de gevoelens van een ander heen walsen, zorg dat je daar vandaag rekening mee houdt, want er hangt een gevoelige sfeer.

Waterman

Jij voelt je niet zo krachtig en wat naar binnen gericht waarschijnlijk. Het komt omdat dit een tijd is voor een Waterman om het rustig aan te doen en te reflecteren op waar je nu staat.

Vissen

Dit zou wel eens een aangenaam dagje kunnen worden. Je krijgt de kans om in contact te komen met iemand die nogal jouw interesse heeft. Is het seksueel of vriendschappelijk?


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good