Glamours daghoroscoop: dinsdag 6 augustus

Zoek je sterrenbeeld op en lees mee

Gadget, Smartphone, Technology, Ipad, Electronic device, Communication Device, Cellular network, Electronics, Portable communications device, Mobile phone,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je kunt niet altijd een feestnummer zijn. Soms is het gewoon belangrijk dat je beseft dat de plichten van alledag even belangrijk zijn, ook al ben je in een opperbeste stemming.

Stier

Jij hebt vrienden om je heen nodig die dicht bij jou staan, maar zorg wel dat zij geen substituut voor jouw liefdesgevoel worden. Praat dus over je ergernissen van de laatste tijd.

Tweelingen

Jij belandt in een periode waarin je wat meer behoefte krijgt aan zingeving. Zoek die dingen op die jou ook werkelijk gevoelsmatig raken, want je bent nu zeer sensitief.

Kreeft

Veel van wat je nu doet geeft een belangrijke input voor jouw toekomstige liefdesleven. Je kunt nu een basis gaan leggen voor iets moois, een bloem die op een later moment uit komt.

Leeuw

De planeet van de liefde en die van de gulheid staan zeer gunstig voor jou. Het is hierdoor een mooie tijd om zowel in de maatschappelijke als persoonlijke sfeer mensen iets te geven.

Maagd

Je kunt wat streng op je zelf en de anderen zijn wat maakt dat je snel iets niet goed vindt. Ga je zelf en de anderen niet in de weg zitten door bij alles de lat te hoog te leggen.

Weegschaal

Nu je zo straalt, kun je prachtige foto’s van jezelf maken die je kunt gebruiken voor internet-dating of als reminder tijdens minder zonnige tijden. Venus straalt over jou heen.

Schorpioen

Stap een keer af op die collega en check him/her out. Wie weet is deze echt zo leuk als jij denkt en zit er een gezellig date of gewoon een leuke vriendschap aan vast.

Boogschutter

Ga eens bij je familie op bezoek en probeer een gesprek te hebben over hoe je vroeger was en je zult zien dat jij nog steeds zo bent, maar nu wijzer en slimmer.

Steenbok

Emotioneel zit jij vandaag goed in je vel. Zorg dat je onder vrienden bent en een onbekommerde avond hebt waarin liefde, werk en presteren even geen rol spelen.

Waterman

Met jouw kritisch oog zul je niet snel iemand goed genoeg vinden om bij jou te laten passen. Probeer niet alleen naar de buitenkant te kijken want dat maakt je wat oppervlakkig.

Vissen

Het fijnste zou zijn als je vandaag een dagje aan de zee of in de sauna door kan brengen. Een fijne massage en wat lekkers te eten en te drinken, zullen jou heel erg goed doen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good